Γουέστ Χαμ - Αρσεναλ 1-5

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Αρσεναλ 1-5

bet365

Ο Αλέξις έκανε χατ τρικ, ασίστ, μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ σε παράσταση για ένα ρόλο και η Αρσεναλ με την πεντάρα (1-5) βρέθηκε στο -3 από την κορυφή.

Ντέρμπι; Μόνο στα χαρτιά και γι' αυτό φρόντισε ο Αλέξις! Ο Χιλιανός ήταν φανταστικός, μοναδικός, πέτυχε χατ τρικ, έκανε ασίστ και οδήγησε την Αρσεναλ σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ με 5-1. Στο -3 από την Τσέλσι οι Κανονιέρηδες που ξεπέρασαν άμεσα τον αποκλεισμό από το League Cup! Ηταν το ταχύτερο χατ τρικ παίκτη της Αρσεναλ στην Premier League (14 λεπτά), ενώ ο Χιλιανός έγινε ο 5ος παίκτης των Κανονιέρηδων που πετυχαίνει χατ τρικ σε λονδρέζικο ντέρμπι.

Οι Κανονιέρηδες πήραν τον έλεγχο του ματς με το... καλημέρα, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δε βρήκαν κενούς χώρους για να απειλήσουν. Η Αρσεναλ είχε στιγμές με Αλέξις, Κοσιελνί, αλλά η μεγάλη φάση ήταν για τη Γουέστ Χαμ στο 19'. Ο Λαντσίνι δε μοίρασε ποτέ, έκανε το σουτ και ο Τσεχ έδιωξε σωτήρια. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, απίθανη ενέργεια του Σάντσες, πάσα πάρε - βάλε στον Οζίλ για το πιο εύκολο γκολ στην καριέρα του Γερμανού. Η Αρσεναλ ήταν εντυπωσιακή μετά το 65', πίεσε αρκετά κι έβαλε τη Γουέστ Χαμ στην περιοχή της. Κοσιελνί και Οζίλ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Ράντολφ στο 69', ωστόσο δυο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Ο Μαζουακού... ακόμα ψάχνει τον Αλέξις, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα. Στο 80' όλα τελείωσαν, με τον Χιλιανό να βάζει τη σφραγίδα του με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή. Το τέρμα του Κάρολ με κεφαλιά στο 83' δεν ανησύχησε τους φιλοξενούμενους, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Τσάμπερλεϊν πέτυχε το 4-1. Ο Σάντσες στο 86' σημείωσε χατ τρικ με ονειρικό τελείωμα (έφυγε από θέση οφσάιντ) και διαμόρφωσε το 5-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα