Ντεφό: «Δεν πίνω ποτέ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεφό: «Δεν πίνω ποτέ»!

bet365

Στα 34 του κι έχοντας φτάσει στα 150 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ζερμέιν Ντεφό παραμένει απόλυτος επαγγελματίας, με τη «δίψα» μικρού παιδιού και δηλώνει ότι ούτε που βάζει το αλκοόλ στο στόμα του!

Ο Άγγλος επιθετικός λογίζεται ως ένας από τους πιο αθλητικούς ποδοσφαιριστές, προσέχοντας με τρομερή αυστηρότητα τη διατροφή και τον τρόπο ζωής του και έχοντας καταφέρει να παραμείνει σε τοπ επίπεδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

«Δεν πίνω ποτέ αλκοόλ... Πρόσφατα είχα πάει σε εστιατόριο και είχα δει ένα πιάτο θαλασσινών το οποίο όμως είχε σάλτσα κρασιού και τους ζήτησα να μη βάλουν κρασί! Η σερβιτόρα μου είπε ότι ήταν κάτι πολύ απλό και απόρησε με το αίτημά μου, αλλά επέμεινα και της είπα να το μεταφέρει στον σεφ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε με 5% πριμ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γούεστ Χαμ.

Δεν είμαι άγιος και ο κόσμος έχει διαβάσει ορισμένα πράγματα για την προσωπική μου ζωή, ωστόσο, στο φαγητό και στο ποτό, στην ξεκούραση και στον ύπνο, τα κάνω όλα με τρόπο που μου επιτρέπουν και με κάνουν να ξέρω ότι είμαι σε κατάσταση να δώσω τα πάντα» δήλωσε ο έμπειρος στράικερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα