Oh captain, my captain (gTV)

Oh captain, my captain (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Oh captain, my captain (gTV)

bet365

Ο άνθρωπος-Λίβερπουλ τα τελευταία 20 χρόνια, ο τελευταίος μεγάλος αρχηγός του Νησιού, ο Στίβεν Τζέραρντ, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και το gTV τον αποχαιρετά με τον ύμνο που θα τον ακολουθεί για όλη του τη ζωή.

Το «You'll Never Walk Alone» έχει ταυτιστεί με τη Λίβερπουλ, αν και δεν είναι ο επίσημος ύμνος της. Είναι ένα τραγούδι, όμως, που ακολουθεί όλους όσους σχετίζονται με τους «Reds» και τα τελευταία 20 χρόνια, κανένας άλλος δεν ταυτίστηκε μ' αυτή την ομάδα όσο ο αρχηγός της, ο Στίβεν Τζέραρντ.

Από το ντεμπούτο του, στις 29 Νοεμβρίου 1998, μέχρι το τελευταίο του ματς στο Άνφιλντ, στις 16 Μαΐου 2015, ο captain της Λίβερπουλ στιγμάτισε αυτά τα 17 χρόνια, αν και δεν κέρδισε ποτέ ένα πρωτάθλημα. Οι στιγμές, όμως, που έζησε και χάρισε στους φίλους των «Reds», με αποκορύφωμα το επικό Champions League του 2005, θα μνημονεύονται για πάντα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα