Show me the money...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Show me the money...

bet365

Ο Inspector Gazzet επέστρεψε από Μαδρίτη και ήδη ψάχνεται για παίκτες από ομάδα που ετοιμάζεται να βαρέσει κανόνι.

Ηταν ωραία στην Μαδρίτη Gazzetόπαιδά μου. O Μαριάνο Αγιλάρ όχι μόνο με φιλοξένησε στα VIP του Καλντερόν, αλλά με γέμισε και με παρασκήνιο για Ελλάδα αλλά και εκλεκτούς πελάτες του. Θα σας τα πω όταν πρέπει μην βιάζεστε. Θα τα διαβάσετε όλα. Δυστυχώς εντός συνόρων δεν γίνονται πολλά πράγματα. Διακοπές, επικοινωνίες, σεμινάρια κι από μπάλα τίποτα. Ατζέντηδες ακυρώνουν ταξίδια και ραντεβού, προπονητές δεν ξέρουν αν θα είναι τον Γενάρη για να περάσουν τις μεταγραφές τους. Ενα μπάχαλο...

Οταν με ρωτάνε για συμβουλές εγώ τους λέω ένα πράγμα. «Συνεχίστε έτσι στην Ελλάδα για να μην ασχολείται άνθρωπος με το ποδόσφαιρο. Περισσότερα θα βάζετε από αυτά που θα βγάζετε». Τους τα λέω στα ίσια γιατί εγώ το κουμάντο μου το έκανα στο εξωτερικό με πολύ μεγάλα deal Gazzetόπαιδά μου.

Ας μπω στο ψητό όμως. Με το που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα κι άνοιξα το κινητό μου είδα περισσότερα από πέντε μηνύματα. Ποδοσφαιριστές από την ίδια ομάδα. «Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θα μας βρεις ομάδα». Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι παίζεται. Εκανα δυο γρήγορα τηλέφωνα και πήρα την απάντηση.

Δεν μπορώ να γράψω την ομάδα γιατί θα εκθέσω τα παιδιά. Αλλά ήταν ξεκάθαροι. Εάν δεν τους πληρώσουν αύριο-μεθαύριο θα πάνε σε αποχή. Για να σας προλάβω ΔΕΝ είναι ο Ηρακλής. Λογικά θα επιβεβαιωθώ εκτός εάν γίνει το θαύμα και αρχίσει το... μαρούλι να ρέει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών.

Οπως επιβεβαιώθηκα και για τα όσα σας έγραψα για την ΑΕΚ λίγο πριν φύγω για Ισπανία. Δεν μ' αρέσει να κονιορδεύω ειδικά σε θέματα υγείας. Αλλά έσκασε κι άλλος τραυματισμός στην Ενωση με τον Ντίας. Σας τα είχα γράψει ΟΛΑ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Και στο twitter βρήκα ανταπόκριση. Οπως βρήκα ανταπόκριση και από τις ερωτήσεις που μου κάνατε και περιμένετε απαντήσεις όπως το έπραξα περιμένοντας στο lounge λίγο πριν την πτήση μου.

Συνεχίστε να στέλνετε τις ερωτήσεις-απορίες σας στο @InspectorGazzet στο twitter και μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσω ν' απαντήσω σε όλους.

Η παρέα μεγαλώνει και πάμε να πιάσουμε την πρώτη χιλιάρα. Οχι κι άσχημα ενώ δεν έχουμε κλείσει μήνα. Και που να μπούμε και σε μεταγραφική περίοδο. Εκεί να δείτε... γλέντια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet