Μίντλεσμπρο – Τσέλσι 0-1

Γιώργος Καραμάνος
Μίντλεσμπρο – Τσέλσι 0-1

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα έβαλε το 10ο γκολ του και καθάρισε για την Τσέλσι (0-1) στην Μίντλεσμπρο, στέλνοντάς την με το 6x6 μόνη στην κορυφή της Premier League.

Το ερώτημα γύρω από τον Αντόνιο Κόντε, όταν έγινε γνωστή η πρόσληψή του από την Τσέλσι, ήταν το εάν θα έστηνε άμυνα με τρεις αμυντικούς, όπως έκανε με την Γιουβέντους και την Εθνική Ιταλίας. Αρχικά δεν το τόλμησε. Οταν όμως αποφάσισε να τοποθετήσει την ομάδα με τον δικό του τρόπο, όλα άλλαξαν. Εκτοτε η ομάδα του κάνει... παρέλαση. Οι Μπλε πέρασαν με 0-1 από το «Ρίβερσαϊντ» και έκαναν το 6x6 με εν λόγω σύστημα, για να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της Premier League.

Οι Λονδρέζοι ζορίστηκαν απέναντι στην καλά στημένη αμυντικά Μπόρο και είδαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 28', με τον Βαλδές να αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Πέδρο. Η αμέσως επόμενη ευκαιρία τους έγινε γκολ. Γι' αυτό φρόντισε ο Ντιέγκο Κόστα που έκανε και πάλι εξαιρετική εμφάνιση. Η μπάλα σε φάση διαρκείας βρέθηκε στον αέρα από κόντρα και ο φορ των φιλοξενούμενων πρόλαβε να βάλει εκείνος το πόδι του για το 10ο φετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα, όπου είναι πρώτος σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Ραμίρες (55') να σημαδεύει ψηλά άουτ και στο 55' ο Πέδρο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από τέλειο κατέβασμα του Ντιέγκο Κόστα. Ο Μόουζες (65') αστόχησε απελπιστικά σε τετ α τετ και στο 78' ο Κουρτουά έσωσε την ισοφάριση, μετά το εντυπωσιακό κατέβασμα του Νεγρέδο με τακουνάκι και σουτ σε πρώτο χρόνο. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Τσέλσι συνεχίζει με το εκπληκτικό σερί της και μάλιστα δίχως καν να έχει δεχτεί γκολ σε αυτό το διάστημα, με την δική της παραγωγή να ανεβαίνει στα 17 τέρματα.

Μίντλεσμπρο (Αϊτόρ Καράνκα): Βαλδές, Τσέιμπερς, Μπαραγάν, Γκίμπσον, Φάμπιο (71' Ντάουνινγκ), Τραορέ, Φόρσο (89' Λίντμπιτερ), Κλέιτον (73' Φίσερ), Ντε Ρουν, Ραμίρες, Νεγρέδο

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες (89' Ιβάνοβιτς), Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Μάτιτς, Πέδρο (79' Τσαλομπάχ), Αζάρ (92' Οσκαρ), Ντιέγκο Κόστα.


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα