Φιρμίνο από... Football Manager!

Φιρμίνο από... Football Manager!

Gazzetta team
Φιρμίνο από... Football Manager!

bet365

Αν δεν υπήρχε και το... football manager. Η Χοφενχάιμ ασχολήθηκε με το δημοφιλές παιχνίδι κι έβαλε στα ταμεία της πολλά εκατομμύρια.

Ο Φιρμίνο κάνει απίθανα πράγματα με τη Λίβερπουλ και οι Κόκκινοι αισθάνονται δικαιωμένοι για τα 29 εκατ. λίρες που έδωσαν το καλοκαίρι του 2015 στη Χοφενχάιμ. Ο Βραζιλιάνος έχει… στείλει στον πάγκο τον Στάριτζ, ωστόσο τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το… Football Manager! Ναι, ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Λουτζ Πφανέστιελ παραδέχθηκε πως εντόπισε τον Βραζιλιάνο έφηβο μέσα του δημοφιλούς παιχνιδιού. Ο Φιρμίνο αποκτήθηκε για 3.5 εκατ. λίρες, χρησιμοποιήθηκε άμεσα στην πρώτη ομάδα κι έξι χρόνια αργότερα η Χοφενχάιμ έβαλε πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό σκάουτινγκ…» σχολίασε χαμογελώντας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα