«Μαριονέτες, ανόητοι, ζώα Αγγλοι!»

Γιώργος Καραμάνος
«Μαριονέτες, ανόητοι, ζώα Αγγλοι!»

bet365

Τρεις εφημερίδες στο Νησί κυκλοφόρησαν με τον ίδιο ακριβώς τίτλο, κάνοντας λογοπαίγνιο με προσβλητικό νόημα για τους διεθνείς συμπατριώτες τους και το πώς έχασαν τη νίκη επί της Ισπανίας.

Ο τρόπος που η Εθνική Αγγλίας έχασε τη φιλική νίκη επί της Ισπανίας μέσα από τα χέρια της, δεν άρεσε καθόλου σε κανέναν στο Νησί και πόσο μάλλον στον Τύπο. Το φοβερό ήταν ότι την ίδια στιγμή τρεις εφημερίδες, οι «Sun'», «Daily Mail», «Daily Mirror» κυκλοφόρησαν με παρόμοιο τίτλο στο πρωτοσέλιδό τους.

«Dummies» αποκάλεσαν και οι τρεις τους διεθνείς και με αυτό έστησαν ένα ξεκάθαρα υποτιμητικό-προσβλητικό λογοπαίγνιο. Η λέξη στα αγγλικά μπορεί να διαβαστεί ως κούκλες, μαριονέτες, ανόητοι, βλάκες, ζώα, ψεύτικοι.

Προφανώς πήραν τον πανηγυρισμό του Τζέιμι Βάρντι και τον συμπαικτών του στο 2-0, όπου έκαναν το mannequin challenge και το άφησαν να αιωρείται, αφήνοντας το νόημα της λέξης στην πρώτη σελίδα να πλανάται αναπάντητο και να μπορεί να σημαίνει τα χειρότερα. Μιας και ειδικά οι συγκεκριμένες εφημερίδες για καλό δεν θα το έχουν γράψει, έτσι όπως ήρθε η ισοφάριση στο 89' και στο 95'.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα