Χωρίς... επτά βασικούς η Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Χωρίς... επτά βασικούς η Γιουνάιτεντ!

bet365

Ντέρμπι το Σάββατο στο Ολντ Τράφορντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο κοιτάζει με... τρόμο το απουσιολόγιο της ομάδας του. Τρεις βασικοί είναι εκτός, ενώ τέσσερις δύσκολα θα προλάβουν το σαββατιάτικο ματς.

Ζοσέ Μουρίνιο σε... πανικό, αφού λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Αρσεναλ και η Γιουνάιτεντ ψάχνει για βασικούς παίκτες. Οι τραυματισμοί έχουν φέρει τα πάνω - κάτω, ενώ ο Special One κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Μπαϊγί δεν θα επιστρέψει πριν τα Χριστούγεννα, ενώ ο Σμόλινγκ θα μείνει εκτός δράσης τέσσερις εβδομάδες.

Από κει και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Φελαϊνί, Βαλέντσια, Σο. Εξάλλου, τα βρετανικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο αρχηγός της Μάντσεστερ έχει 40% πιθανότητες να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Αρσεναλ, αφού το δεξί του γόνατο είναι ακόμα πρησμένο. Ο Βέλγος μέσος τραυματίστηκε κόντρα στη Σουόνσι κι ακόμα δεν προπονείται κανονικά. Παράλληλα, ο διεθνής από το Εκουαδόρ προσπαθεί να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Κανονιέρηδες. Ο δεξιός μπακ χαφ των «κόκκινων διαβόλων», πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 27 Οκτώβρη (κάταγμα στο χέρι), αλλά η ανάρρωσή του ήταν ταχύτατη. Οσο για τον Σο, ο Μουρίνιο θα τον τσεκάρει στην προπόνηση της Πέμπτης και τότε θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα