«Ο Dimi δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ»

«Ο Dimi δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ»

bet365

Ο πρώην τεχνικός της Μίντλεσμπρο, Τόνι Μόουμπρεϊ εκθείασε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τονίζοντας πως αξίζει μία ακόμη ευκαιρία!

Ο Τόνι Μόουμπρεϊ ήταν ο προπονητής, ο οποίος το καλοκαίρι του 2013 εμπιστεύθηκε μία θέση στο ρόστερ της «Μπόρο» στον Dimi Κωνσταντόπουλο.

Ο Έλληνας γκολκίπερ κατάφερε με σταθερά βήματα να γίνει βασικός βάζοντας την σφραγίδα του στην άνοδο της Μίντλεσμπρο στην Premier League.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπορεί να μην έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε από τον Αϊτόρ Καράνκα, ωστόσο σύμφωνα με τον Μόουμπρεϊ παραμένει σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν σημιεωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού.

«Έχει γράψει το δικό του κομμάτι στην ιστορία της ομάδας και ακόμη μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Δουλεύει σκληρά και αν του δοθεί η ευκαιρία δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Είμαι βέβαιος», τόνισε ο 53χρονος τεχνικός και στη συνέχεια θυμήθηκε πως ο Dimi βρέθηκε στην Μίντλεσμπρο.

«Ο Ντίμι εμφανίστηκε στο προσκήνιο την εποχή που ψάχναμε τερματοφύλακα λόγω του τραυματισμού του Τζέισον Στιλ.

Τον θυμάμαι ως έναν ωραίο μεγάλο τύπο. Ήρθε έχοντας μικρό συμβόλαιο γιατί ήθελε να εξελιχθεί σε έναν επαγγελματικό σύλλογο.

Μας βοήθησε και τον βοηθήσαμε. Όταν έφυγα από την ομάδα είδα την πρόοδο του φτάνοντας στο σημείο να παίξει στα περισσότερα παιχνίδια της περυσινής σεζόν, όπου ο σύλλογος προβιβάσθηκε.

Είναι μία σπουδαία ιστορία για όλα όσα πέτυχε. Πρόσφερε εμπειρία στην ομάδα. Ο προπονητής είναι εκείνος που πρέπει να κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει».


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα