Θέλει να εξαπλωθεί στην Πρέμιερ η Red Bull!

Θέλει να εξαπλωθεί στην Πρέμιερ η Red Bull!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει να εξαπλωθεί στην Πρέμιερ η Red Bull!

bet365

Δίχως ν' ασχολείται και ν' ανησυχεί για τις αντιδράσεις των Γερμανών οπαδών, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λειψίας ψάχνει τρόπο και... πρόσφορο έδαφος για να εμπλακεί και στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ!

Η εταιρεία του γνωστού αναψυκτικού, θέλει να προσθέσει στα περιουσιακά του στοιχεία έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αν και στη Γερμανία η πλειοψηφία των οπαδών όλων των ομάδων στρέφονται εις βάρος της Red Bull και πριν λίγους μήνες αυτοί της Ντιναμό Δρέσδης πέταξαν στο γήπεδο κεφάλι ταύρου ως αντίδραση στη γενικότερη λειτουργία και εμπλοκή της εταιρείας στο ποδόσφαιρο, η τελευταία δεν πτοείται.

Αυτό το οποίο της καταλογίζουν, είναι πως ο τρόπος που «τρέχει» τη Λειψία και γενικά η παρουσία της στη Bundesliga αφορά απλά και μόνο την προώθηση του ονόματός της κι όχι το καλό του αθλήματος ή ενός συλλόγου που το έχει ανάγκη.

Παρ' όλα αυτά, η RB «κοιτάζει» και προς Αγγλία μεριά, με τον γενικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ, να εκτελεί χρέη... κατασκόπου σε ματς των Τσέλσι, Τσάρλτον και Μπρέντφορντ τις τελευταίες μέρες, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με ανθρώπους των αγγλικών ομάδων και να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον των αφεντικών της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λειψίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα