Λίβερπουλ - Γουότφορντ 6-1

Λίβερπουλ - Γουότφορντ 6-1

bet365

Η Λίβερπουλ μόνη στο ρετιρέ της Premier League και το Ανφιλντ θέλει τίτλο! Οι κόκκινοι με μπαλάρα διέλυσαν 6-1 τη Γουότφορντ. Η τελευταία πρωτιά ήταν τον Μάιο του 2014.

Η κορυφή της Premier League ανήκει πλέον στη Λίβερπουλ και χρειάστηκε αρκετός καιρός. Πόσες ημέρες; Μόλις... 916. Ναι, την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ρετιρέ ήταν τον Μάιο του 2014. Μεγάλη μπάλα από την ομάδα του Κλοπ, διέλυσε με 6-1 τη Γουότφορντ και άφησε πίσω της την Τσέλσι. Οι Κόκκινοι με εμφάνιση επιθετικής πανδαισίας έστειλαν μήνυμα... τίτλου στο Νησί. Μπορεί η άμυνά της να ήταν... ξανά προβληματική, αλλά η επίθεση πετάει φωτιές και το Ανφιλντ μπορεί να ονειρεύεται! Η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ σκόραρε έξι γκολ Premier League και στο Anfield ήταν τον Σεπτέμβριο του 2009. Μάλιστα, για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια στην Premier κάνει ομάδα 17 σουτ εντός στόχου.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν καταιγιστική κι έπειτα από ένα κακό 20λεπτό που έδωσε χώρο στη Γουότφορντ πήρε μπρος και δε σταμάτησε ποτέ. Τρία γκολ πέτυχε στο α' μέρος και θα μπορούσε τουλάχιστον δυο ακόμα. Στο 27΄ ο Μανέ πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά, το 2-0 ήρθε από σουτ του Φιρμίνο και στο 45' ο Τσαν σημείωσε το 3-0. Στο 57' ο Φιρμίνο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από μπαλιά του Λαλάνα. Απίθανα πράγματα στο Ανφιλντ, με τον Μανέ στο 60' να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Φιρμίνο και να σημειώνει το 5-0. Ο Γιάνμαατ μείωσε σε 5-1, αλλά στις καθυστερήσεις ο Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσε το 6-1. Για τον Φιρμίνο ήταν το 5ο γκολ στα επτά τελευταία του παιχνίδια στην Premier, ενώ ο Σενεγαλέζος σκόραρε για πέμπτη φορά σε ισάριθμα ματς στο Ανφιλντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα