Μερτεσάκερ: «Πρώτα θ' ακούσω την Άρσεναλ...»

Μερτεσάκερ: «Πρώτα θ' ακούσω την Άρσεναλ...»

Μερτεσάκερ: «Πρώτα θ' ακούσω την Άρσεναλ...»

Αν και δεδομένα θα δυσκολευθεί να βρει ξανά θέση στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ μόλις επιστρέψει, ο Περ Μερτεσάκερ βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τη συζήτηση με την Άρσεναλ, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο υψηλόσωμος Γερμανός αμυντικός απουσιάζει από το καλοκαίρι, όταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αποκόμισε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Οι Μουστάφι και Κοσιελνί που απαρτίζουν το δίδυμο των στόπερ έχουν εξαιρετική συνεργασία, με τον Μερτεσάκερ ν' αντιλαμβάνεται πως θα πρέπει να δώσει τεράστια μάχη για να επανέλθει στο προσκήνιο επί του αγωνιστικού, ωστόσο, αυτό δεν τον αποθαρρύνει...

Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας που τον δεσμεύει με τον λονδρέζικο σύλλογο, ωστόσο, εκείνος είχε να δηλώσει πως:

«Η Άρσεναλ είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα ούτε έχουμε κανονίσει κάποια συνάντηση για να μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο, αλλά βάζω την ομάδα σε απόλυτη προτεραιότητα όσον αφορά τις σκέψεις για το μέλλον μου». 

Best of internet