Λονδρέζικο ντέρμπι για Ινσίνιε

Γιώργος Καραμάνος
Λονδρέζικο ντέρμπι για Ινσίνιε

bet365

Αρσεναλ και Τότεναμ κοιτάζουν την περίπτωση του Λορέντσο Ινσίνιε της Νάπολι, αλλά προφανώς υπολογίζουν χωρίς τον ξεχωριστό πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, που θα ζητήσει τον ουρανό με τ' άστρα.

Στο ντέρμπι με την Γιουβέντους δημιούργησε θέμα με τον προπονητή του, υποχρεώνοντάς τον να του πει δημόσια να το βουλώσει. Στο ματς του Europa League με την Μπεσίκτας έχασε πέναλτι, έγινε αλλαγή και αφού τον έκραζε όλο το γήπεδο, έβαλε τα κλάματα στον πάγκο. Ο Λορέντσο Ινσίνιε δεν φαίνεται να περνάει πολύ καλά στην Νάπολι, αλλά παρόλα αυτά, αξιώνει πάνω από 100.000 ευρώ την εβδομάδα, για να ανανεώσει.

Εκεί λοιπόν είναι που εμφανίζονται οι Αρσεναλ και Τότεναμ και τον γλυκοκοιτάζουν. Στην Αγγλία γράφουν ότι τα δύο club του Λονδίνου εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου Ιταλού εξτρέμ. Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος των Ναπολιτάνων θα ζητούσε σε τέτοια περίπτωση τον ουρανό με τ' άστρα. Και αφήστε τα 90 εκατ. ευρώ που πήρε για τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, εδώ απαιτούσε 70 για τον Καλιντού Κουλιμπαλί...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα