Εβερτον – Γουέστ Χαμ 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Εβερτον – Γουέστ Χαμ 2-0

bet365

Ο Βέλγος φορ σκόραρε για ένατη φορά σε 11 αγώνες κόντρα στα Σφυριά και οδήγησε την Εβερτον στο 2-0, δίνοντας και την ασίστ στον Μπάρκλεϊ.

Είχε φτάσει τα πέντε ματς δίχως νίκη η Εβερτον, με συνέπεια να χάσει έδαφος για τον μεγάλο στόχο της τετράδας. Βρέθηκε όμως μπροστά της η Γουέστ Χαμ και ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε χαρούλες, οδηγώντας την ομάδα του στο τρίποντο (2-0). Στο 50' σκόραρε με κοντινή κεφαλιά και έφτασε τα επτά τέρματα κόντρα στα Σφυριά σε επίπεδο Premier League και τα εννέα σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: με 50 είναι ο τρίτος σκόρερ της Εβερτον στην Premier League).

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Ρόμπλες τους σταμάτησε στις δύο καλύτερες ευκαιρίες τους με Μίκαελ Αντόνιο (66'), Νόουμπλ (70'). Και αφού δεν έγινε το 1-1, ο Λουκάκου πέρασε ασίστ στον Μπάρκλεϊ, ο οποίος με σουτ σφράγισε την επιτυχία των Ζαχαρωτών, που βρέθηκαν προσωρινά στο -2 από την 4η θέση. Οσο για την Γουέστ Χαμ, μετά από αήττητο τριών αγώνων (2 νίκες) επέστρεψε στα φετινά συνηθισμένα της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα