Μαν. Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 0-0

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι 0-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ είχε 37 τελικές προσπάθειες, έχασε τα... άχαστα κι έμεινε στο μηδέν με τη Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ. Τεσσάρα κορυφής η Σίτι, δε χάνει ο Ρανιέρι από την Τότεναμ!

Απίθανα πράγματα στο Ολντ Τράφορντ και οι φίλοι της Mάντσεστερ θα κάνουν πολλά βράδια να ξεχάσουν τον σημερινό εφιάλτη, γιατί εφιάλτης είναι όταν έχεις δεκάδες σουτ και... κανένα γκολ! Ειδικότερα, η Γιουνάιτεντ επιχείρησε 37 σουτ κόντρα στη Μπέρνλι, τα περισσότερα σε ματς της Premier League από τη σεζόν 2003-04.

Ο Ζλάταν έχασε τα... άχαστα, έμεινε για έκτο ματς πρωταθλήματος χωρίς γκολ, κάτι που είχε να του συμβεί από τον Δεκέμβριο του 2007! Ο Ερέρα αποβλήθηκε, όπως και ο... Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον Κλάτενμπεργκ για το γεγονός πως δεν δόθηκε πέναλτι στον Νταρμιάν και είδε την επανάληψη από τις εξέδρες. Είναι άλλωστε το χειρότερο ρεκόρ συγκομιδής του Special One από τότε που ήταν στον πάγκο της Λεϊρία. Η Γιουνάιτεντ έμεινε τέταρτο ματς χωρίς νίκη και στο -8 από την κορυφή! Την τελευταία φορά που η Μπέρνλι κράτησε ανέπαφη την εστία της στο Ολντ Τράφορντ χάνεται στο... 1921!!!

Ο Χίτον ήταν... Super και στο α' μέρος νίκησε τους Ζλαταν, Μάτα και Λίνγκαρντ σε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Η Μπέρνλι μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αλλά Γκρέι και Αρφιλντ... κόλλησαν λίγο πριν σκοράρουν. Τα ραβασάκια του Μουρίνιο από την εξέδρα ξύπνησαν την ομάδα και στο 55' ο Μάτα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά πάλι ο Χίτον έδιωξε... Απίθανη, μοναδική επέμβαση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο ανάποδο ψαλίδι του Ζλάταν. Η πολιορκία της Μάντσεστερ δε σταμάτησε, αλλά η μπάλα αποδείχθηκε πό@#η! Δοκάρι ο Μάτα στο 66', δοκάρι και ο «Ιμπρα» στο 67'! Ο Ερέρα αποβλήθηκε, αλλά η Μάντσεστερ δε σταμάτησε να πιέζει. Ο Μπλιντ στο 87' είδε το σουτ να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στο 89' ο Ζλάταν έχασε την ευκαιρία της καριέρας του και στο 92' ο Ρούνεϊ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε... χάλια κατάσταση!

Ξέσπασε η Σίτι
Ο Αγουέρο επέστρεψε με δύο γκολ, ο Γκουντογκάν σκόραρε άλλα δύο και η Σίτι διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Μπρομ, για να πιάσει και πάλι κορυφή. Ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα, όμως γρήγορα έγινε εμφανές ότι θα εξελιχθεί σε μόνολογο για τους πολίτες. Μόλις στο 19’ ο Αγουέρο έκανε το 0-1 με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ στο 28’ ο Αργεντίνος με κεραυνό έκανε το 0-2 και τελείωσε τα πάντα από νωρίς. Ο Φόστερ έκανε ό,τι μπορούσε στο τέρμα, όμως μάταια, καθώς οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πιούλις, που ανανέωσε μέσα στην εβδομάδα, έκανε τις αλλαγές του μπας και συμμαζέψει τα πράγματα, όμως στο τέλος δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Ο Γκουαρδιόλα απάντησε, βάζοντας τον Ντε Μπρόινε, όμως εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Γκουντογκάν, που με δύο γκολ στο 79’ και στο 90’ έκανε το τελικό 0-4, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο της Σίτι.

Δεν χάνει από την Τότεναμ!
Γιατί ο Ρανιέρι δε χάνει ποτέ από τη Τότεναμ στην Premier League! Ο Ιταλός συνέχισε το μοναδικό του ρεκόρ που έχει απέναντι στους Σπερς, αφού σε έντεκα ραντεβού δεν έχει ήττα (7 νίκες, 4 ισοπαλίες). Η Τότεναμ είχε φάσεις, προηγήθηκε, αλλά δε μπόρεσε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή κι έμεινε στο -3. Καλός ρυθμός στο ματς, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά, αλλά οι Αλι και Ρόουζ δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, όπως και το φάουλ του Ερικσον κατέληξε άουτ. Τρελό το τελευταίο πεντάλεπτο, με τον Φουκς να χάνει μεγάλη ευκαιρία και τον Αλι να απαντά με δοκάρι. Ωστόσο, οι Σπερς πήγαν στα αποδυτήρια με γκολ, ο Χουτ ανέτρεψε τον Γιάνσεν κι αυτός δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Ηταν το 3ο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ, όλα με πέναλτι. Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε η Λέστερ στο β' μέρος για να ισοφαρίσει. Γκολ back-to-back στην Premier για τον Μούσα που διαμόρφωσε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο, πίεσαμ αλλά στο 87’ η κεφαλιά του Βερτόνχεν βρήκε ξανά στο δοκάρι του Σμάιχελ.

Χαμόγελα ξανά για την Μπόρο
Στις 21 Αυγούστου είχε νικήσει την Σάντερλαντ. Εκτοτε γ Μίντλεσμπρο ούτε νίκη είδε, ούτε δύο γκολ έβαλε ξανά. Τα πέτυχε και τα δύο υποδεχόμενη την Μπόρνμουθ, την οποία κατέβαλε με 2-0. Το πρώτο ήρθε από εκπληκτικό σλάλομ του Γκαστόν Ραμίρες (39') και το δεύτερο με τον Ντάουνινγκ (56'), ενώ αμφότεροι δεν είχαν άλλο στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 79', όταν τραυματίστηκε ο Χάου και είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές


Πάνω από Γιουνάιτεντ η Γουότφορντ
Συμπορεύονται, αλλά η Γουότφορντ είναι καλύτερη στην ισοβαθμία. Ποιος να φανταζόταν ότι μετά από 10 αγωνιστικές θα ήταν εκεί στα ίσα και οριακά πιο πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Εκεί παρέμεινε με το 1-0 επί της Χαλ. Ηταν δύσκολη νίκη και μέχρι το 82' φαινόταν ότι θα έληγε χωρίς νικητή. Καμπούλ και Περέιρα είχαν σημαδέψει το δοκάρι στο α΄μέρος και λίγο πριν το φινάλε εμφανίστηκε ο αρχηγός, Ντόουσον και έκανε το 1-0, που κράτησε τη Χαλ εντός υποβιβασμού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα