Ποκετίνο: «Δεν προσποιούμαι, δεν θα... έπινα κρασί με τον Ρανιέρι»

Κώστας Ζάλιαρης
Ποκετίνο: «Δεν προσποιούμαι, δεν θα... έπινα κρασί με τον Ρανιέρι»

bet365

Κατά του... αγγλικού ποδοσφαιρικού εθίμου που θέλει τους προπονητές να τα βρίσκουν μ' ένα ποτήρι κρασί μετά από τα παιχνίδια, τάσσεται ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, που δεν τηλεφώνησε ποτέ στον Ρανιέρι μετά τον τίτλο της Λέστερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ έχει συνηθίσει σε πολύ διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Δεν είναι τόσο των... τύπων και της ανάγκης όλα να είναι «μέλι-γάλα» με κάθε αντίπαλο.

Όχι ότι... προωθεί την ένταση και τις βίαιες διαφορές, αλλά δεν θα κάνει φιλίες με ανθρώπους απέναντι στους οποίους μάχεται στην άκρη του πάγκου σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Σεβασμός, χειραψία και... μέχρι εκεί.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Στάριτζ ανοίξει το σκορ στο Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ.

«Δεν είμαι ψεύτικος και μπορείτε ν' αντιληφθείτε το πως είμαι, από τον τρόπο που κινούμαι και συμπεριφέρομαι στην άκρη του πάγκου μου. Όταν παίζει η ομάδα μου, ανταγωνίζομαι έναν άλλον άνθρωπο και πρέπει να καθοδηγήσω καλύτερα τη δική μου ομάδα για να πάρω τη νίκη. Είμαι θαρραλέος και μαχητής. Δεν θα πάω μετά να πιω κρασί στο γραφείο του άλλου προπονητή και να του πω “συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, ήταν στιγμή έντασης” και να είμαι ξαφνικά καλός. Δεν το κάνω, δεν είμαι έτσι...» είπε ο Ποκετίνο, που ξεκαθάρισε ότι:

«Μου έχει μείνει απογοήτευση από τον τρόπο που χάσαμε πέρυσι τον τίτλο, αλλά η Λέστερ το άξιζε. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα και τον προπονητή της μέσω συνέντευξης Τύπου κι αυτό ήταν όλο. Δεν τηλεφώνησα ποτέ στον Ρανιέρι, δεν είναι του στυλ μου. Δεν θα το έκανα ποτέ. Έστειλα το μήνυμά μου δημοσίως και τέλος».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα