Το κλάμα του Ρανιέρι

Gazzetta team
Το κλάμα του Ρανιέρι

bet365

Σε συνέντευξή του στους «Times», ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποκάλυψε ότι όταν συνειδητοποίησε τι είχε καταφέρει με τη Λέστερ, έβαλε τα κλάματα.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στους «Times» του Λονδίνου. Μεταξύ των όσων είπε, ήταν και η αποκάλυψη του πώς υποδέχτηκε συναισθηματικά την απίθανη κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερ.

«Λίγες μέρες αργότερα, έλαβα στην Ιταλία ένα ποδοσφαιρικό βραβείο. Εδειχναν σε βίντεο σε μία μεγάλη οθόνη αυτό που κάναμε, τα highlights της σεζόν. Και τότε έκλαψα και έκλαψα και έκλαψα. Και φώναξα: “Ooh f***ing hell”, τι ήταν αυτό που κάναμε;»

Πριμ 5% στο Γκλάντμπαχ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για την Μπουντεσλίγκα.

Αυτό που έχει πλάκα είναι η απάντηση του στην ερώτηση αναφορικά με το πώς το πανηγύρισε ο ίδιος και οι παίκτες του: «Οποτε με ρωτάνε τους λέω πάντα το ίδιο. Οτι δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο. Απλά όλοι πήγαμε σπίτια μας και κοιμηθήκαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα