Λοβ: «Σκοπός ζωής να βοηθώ ανθρώπους»

Λοβ: «Σκοπός ζωής να βοηθώ ανθρώπους»

Νίκος Καρφής
Λοβ: «Σκοπός ζωής να βοηθώ ανθρώπους»

bet365

Συνέχεια στην αποκάλυψη που έκανε για την κρίση πανικού που υπέστη έκανε ο Κέβιν Λοβ, αναφέροντας πως πλέον είναι σκοπός ζωής για αυτόν να βοηθά ανθρώπους.

Ο Κέβιν Λοβ αποφάσισε να αποκαλύψει ότι υπέστη κρίση πανικού κατά τη διάρκεια αγώνα των Καβαλίερς με τους Χοκς, τονίζοντας πως από εδώ και πέρα θα είναι σκοπός ζωής για αυτόν να βοηθά με τον τρόπο του τους ανθρώπους.

«Eίναι εκπληκτικό. Μετά το ματς κόντρα στους Χοκς τον Νοέμβρη ένιωσα πως έχω μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσω τους ανθρώπους. Είναι φοβερό το τι μπορείς να κάνεις με το Players Tribune. Όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι. Χωρίς τον ΝτεΜάρ, ο οποίος μίλησε για την κατάθλιψη, δεν θα μπορούσα να γράψω ούτε εγώ αυτήν την πειστλή. Μου άνοιξε την πόρτα. Έτσι τον σέβομαι απόλυτα για αυτό που έκανε», είπε στην αρχή και συνέχισε.

«Δεν ήταν η μοναδική κρίση πανικού που είχα τον Νοέμβρη. Έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου και τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Νιώθω καλύτερα με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Θέλω να κάνω κάτι παραπάνω από το να βοηθώ ανθρώπους. Αυτό να είναι σκοπός ζωής για μένα. Πολλοί άνθρωποι θα μπορούν να ακολουθήσουν την διαδικασία και να το βγάλουν από μέσα τους.

 

NBA Τελευταία Νέα