Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου: Μπαρτζώκας... reloaded!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου: Μπαρτζώκας... reloaded!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου και με την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο μπαίνει σε μια νέα εποχή, που θέλει την συνδέσει με νίκες.

Διπλή εβδομάδα στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να παίζει δύο αγώνες στην έδρα του. Το ΣΕΦ ανοίγει τις πόρτες του για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού (7-11) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (5-13) (21:00, NS2). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» και μετά τα όσα έχουν γίνει από την αρχή της σεζόν, φαίνεται πως ξεκινά μια νέο εποχή στο «Λιμάνι».

Ο Έλληνας προπονητής αναγνώρισε και μόνος του τις δυσκολίες που υπάρχουν, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί παραπάνω από τους μισούς αγώνες της φετινής διοργάνωσης και ο στόχος των playoffs παραμένει δύσκολος. Είναι πάντως ο μοναδικός και γι' αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε με την Βαλένθια. Η καλή εμφάνιση, έφερε και το θετικό αποτέλεσμα και οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρο ότι θέλουν τις δύο νίκες αυτής της εβδομάδας, για να μπουν σε... τροχιά 8άδας.

Ο Έλληνας κόουτς θα προσπαθήσει να κάνει όσες αλλαγές μπορεί και προλαβαίνει και θα ήθελε να δει όλους τους παίκτες του, να δίνουν το κάτι παραπάνω. Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα βραβευτεί και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, μετά το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας η Άλμπα Βερολίνου, που βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογίας, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και θα προσπαθήσει και αυτή με την σειρά της να κάνει το καλύτερο που μπορεί να πάει το παιχνίδι στο υψηλό τέμπο που της αρέσει να έχει.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία