Διαμαντίδης: «Όλη η ομάδα ήταν σπουδαία»! (vid)

Διαμαντίδης: «Όλη η ομάδα ήταν σπουδαία»! (vid)

Διαμαντίδης: «Όλη η ομάδα ήταν σπουδαία»! (vid)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα τιμώντας τους Σάνι Μπετσίροβιτς, Μπόστιαν Νάχμπαρ και θυμήθηκε τα χρόνια που υπήρξε συμπαίκτης με τον Σλοβένο.

O εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού μετέβη στη Λιουμπλιάνα για να συμμετάσχει στο σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στους «φίλους Μπετσίροβιτς» και στους «φίλους Νάχμπαρ», στο οποίο θα αγωνιστούν βετεράνοι κι εν ενεργεία σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στο περιθώριο του φιλικού πραγματοποιήθηκε το ιστορικό... reunion του Παναθηναϊκού του Βερολίνου ενώ ο Διαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη σε σλοβενικό κανάλι, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συνύπαρξή του με τον Μπετσίροβιτς, με τον οποίο κατέκτησαν την EuroLeague το 2007 στο ΟΑΚΑ.

«Μπαίνεις στο παρκέ κι απλά παίζεις... Κάνεις αυτό που ξέρεις. Αυτό ακριβώς προσπαθούσα να κάνω» δήλωσε αρχικώς ο 3D κάνοντας τον απολογισμό της καριέρας του.

Σε ό,τι αφορά τον Μπετσίροβιτς, ανέφερε: «Ο Σάνι ήταν ένας σπουδαίος παίκτης. Ήταν ήδη στο πιο υψηλό επίπεδο πριν παίξω εγώ στην EuroLeague. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν σπουδαία».

Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε για την κατάστασή του πριν από το φιλικό: «Δεν προετοιμάστηκα (γέλια)! Δεν παίζω μπάσκετ πια, επομένως δεν έχω προετοιμαστεί. Εξάλλου, δεν είναι αναγκαίο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να περάσουμε καλά και να θυμηθούμε τα παλιά».