Ομπράντοβιτς ενόψει Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει ο ΛεΝτέι»

Ομπράντοβιτς
Η Παρτιζάν θα παίξει τα... ρέστα της στα τρία ματς που απομένουν για το φινάλε της regular season με στόχο την πρόκριση στο play in της EuroLeague και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στο status του Ζακ ΛεΝτέι.

O Ζακ ΛεΝτέι παραμένει εκτός δράσης τις τελευταίες μέρες αφού εξασφάλισε τη σχετική άδεια από την Παρτιζάν και μετέβη στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Η Παρτιζάν παρατάχθηκε στους τελευταίους αγώνες στην Αδριατική Λίγκα και τη EuroLeague δίχως τον Αμερικανό φόργουορντ και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με την επιστροφή του στις υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων».

Οι Σέρβοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έπονται οι τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (28/3, εντός), την Άλμπα Βερολίνου (4/4, εκτός) και τη Βαλένθια (12/4) με στόχο την πρόκριση στο play in.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τους Μαδριλένους για τη μέρα της επιστροφής του ΛεΝτέι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, το κάναμε αποκλειστικά για το πρόβλημα της οικογένειάς του. Για εκείνον, η απώλεια του πατέρα του είναι το πιο σημαντικο πράγμα. Απ' ό,τι γνωρίζω, ο πατέρας του ΛεΝτέι ήταν στρατιωτικός και η κηδεία του θα γίνει σύμφωνα με το πρωτόκολλο του αμερικανικού στρατού».

Φέτος ο ΛεΝτέι μετράει 10.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μ.ό. σε 27 αγώνες στη regular season.

@Photo credits: ABA Liga