Συμφωνία Άρη-Καστρίτη!

Συμφωνία Άρη-Καστρίτη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συμφωνία Άρη-Καστρίτη!

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν μάλιστα ότι αυτή θα επισημοποιηθεί στη διάρκεια της αυριανής (18/12) ημέρας ενώ θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (19/12). Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της χρονιάς και στην περίπτωση που κάθε πλευρά μείνει ικανοποιημένη, αυτή θα επεκταθεί για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Όπως εξάλλου είχε σημειώσει το gazzetta.gr από νωρίς, η επιλογή του Καστρίτη ήταν η πρώτη που είχε στο μυαλό του ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Ωστόσο, το ζήτημα του αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αγγέλου πέρασε από πολλά κύματα και τελικώς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, πήρε την απόφαση επιλογής του 36χρονου τεχνικού εκτιμώντας ότι είναι εκτός του ότι συμπεριλαμβάνεται στους ανερχόμενους Έλληνες προπονητές, είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει τους «κίτρινους» σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή στην οποία βρίσκονται. Κυρίως όμως ο Γιάννης Καστρίτης κέρδισε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ μέσα από την επαφή που είχε μαζί του. Συνεκτιμήθηκε επίσης ότι ο νεαρός τεχνικός γνωρίζει άριστα το υλικό των «κίτρινων», έχει παράλληλα ως πλεονέκτημα την περσινή συνεργασία του με τους ΜακΓκι-Κάιζερ οι οποίοι πλέον βρίσκονται στον Άρη, αλλά και γνώση των ομάδων που θα αντιμετωπίσουν οι «κίτρινοι» καθώς μέχρι πρότινος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Κύμης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα