ΑΕΚ: Αναβρασμός και χωρίς ομαδικές προπονήσεις μετά την Πάτρα

ΑΕΚ: Αναβρασμός και χωρίς ομαδικές προπονήσεις μετά την Πάτρα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ εκτός παρκέ αυτή την περίοδο είναι αρκετά.

Η ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με τις ήττες να διαδέχονται η μία την άλλη. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας ο οποίος έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά έχοντας ελάχιστα θετικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι όμως πως και εξωαγωνιστικά υπάρχουν σοβαρά ζητήματα, ίσως και σοβαρότερα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν έντονα παράπονα για οφειλές κι έτσι τις τελευταίες μέρες, κατόπιν και επιθυμίας των ίδιων των παικτών, οι προπονήσεις δε γίνονται με την απαραίτητη ένταση που θα έπρεπε, προκειμένου η ΑΕΚ να μπει τουλάχιστον στα play off της Basket League. Περισσότερο μοιάζουν με πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι παίκτες αναμένεται να ζητήσουν άμεση συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο έτσι ώστε να επικοινωνήσουν τους προβληματισμούς τους, αλλά και να ακούσουν τις προθέσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας. Η πλευρά των παικτών πάντως φαίνεται ενωμένη και αποφασισμένη να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση κρίνει.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα για την ΑΕΚ με σκοπό να γιορτάσει τα 100 χρόνια πρωταγωνιστώντας στο παρκέ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά η κατάληξη της είναι εντελώς διαφορετική. Να θυμίσουμε πως εκκρεμούν και 5 ban στη FIBA.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα