Basket League Κύπρου: Η ΑΕΚ πήρε τη ματσάρα στο «Κίτιον» και το προβάδισμα στους τελικούς

Newsroom
Νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας στον πρώτο τελικό της ΟΠΑΠ Basket League, επικρατώντας του Κεραυνού Στροβόλου με 71-64

Τι και αν η ΑΕΚ έκανε ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 40-29; Ο Κεραυνός δε επρόκειτο ποτέ να τα παρατήσει και με 13-19 επιμέρους σκορ στην τρίτη περίοδο και 2-8 στα πρώτα λεπτά της τέταρτης κατόρθωσε να προηγηθεί με έναν πόντο γυρίζοντας τούμπα το ματς. Η ΑΕΚ απέδειξε την δυναμική της και εν τέλει κατόρθωσε να επικρατήσει με 71-64, ωστόσο η συνέχεια στους τελικούς προβλέπεται εντυπωσιακή, με τους δυο ομάδες να δείχνουν ότι κανένας ματς δεν θα δοθεί εύκολα σε κανέναν αντίπαλο.

Αρκετά άστοχες και οι δυο ομάδες από τα 6.75 με το ποσοστό ευστοχίας να είναι στο 29% για την ΑΕΚ και στο 20%(!) για τον Κεραυνό. Πολλά λάθη και για τις δυο πλευρές, ειδικά στα δυο πρώτα δεκάλεπτα (13-13) για την κάθε πλευρά. Η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να είχε 12 επιθετικά ριμπάουντ ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις εξτρά κατοχές και επιθέσεις για να αποκτήσει αβαντάζ.

Προβάδισμα η ΑΕΚ στη σειρά των τελικών με 1-0. Επόμενος αγώνας στις 19/5 στην έδρα του Κεραυνού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα