«Οχι» του Παπανικολάου στον Αρη

«Οχι» του Παπανικολάου στον Αρη

Gazzetta team
«Οχι» του Παπανικολάου στον Αρη

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση του Κώστα Παπανικολάου στην δελεαστική πρόταση που του υπέβαλε ο Νίκος Λάσκαρης για λογαριασμό του Αρη.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο των «κίτρινων» και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του πελάτη του, στον οποίο υποβλήθηκε πρόταση για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.

Ο Παπανικολάου εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, από την στιγμή που φεύγει από το ΝΒΑ και κάποιες πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού που έχει βλέψεις στη φετινή Ευρωλίγκα.

Θυμίζουμε ότι για τον Παπανικολάου εξέφρασε φιλολογικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, υπάρχει πάντα ανοικτή η πόρτα του Ολυμπιακού, ενώ τον τελευταίο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του «Παπ» εφόσον αυτός αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι Ισπανοί έχουν τη δυνατότητα να «ματσάρουν» την όποια ευρωπαϊκή πρόταση έχει στα χέρια του ο Ελληνας φόργουορντ, αλλά αν δεν το κάνουν τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα