Τέπιτς: «Αλλάζω ομάδα, αλλά όχι καρδιά»

Τέπιτς: «Αλλάζω ομάδα, αλλά όχι καρδιά»

Φάνης Παναγιώτου
Τέπιτς: «Αλλάζω ομάδα, αλλά όχι καρδιά»

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και παράλληλα αναφέρθηκε στην αδερφική σχέση που έχει η νέα του ομάδα με την Παρτιζάν.

Οι δηλώσεις του Σέρβου στο paokbc.gr:

Ο Milenko Tepic ξέρει πολύ καλά που έρχεται και εξηγεί… «Ξέρω πολύ καλά την αδερφική σχέση που έχουν ο ΠΑΟΚ και η Partizan και για μένα ήταν ένα ακόμη σημαντικό κίνητρο να έρθω σε μία ομάδα που έχει ασπρόμαυρα. Είναι σαν να αλλάζω ομάδα, όχι όμως και καρδιά».

Όσο για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ; «Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ομάδες αυτού του επιπέδου, με παράδοση στο μπάσκετ, με μεγάλη ιστορία, με πολύ κόσμο και γνωρίζοντας τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, πάντα ήθελε να παίξω σε μία τέτοια ομάδα. Από την άλλη όσοι μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ, μόνο καλά λόγια μου είπαν, για τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, για τους παίκτες που θα είναι πλέον συμπαίκτες μου και όλα αυτά έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω και πάλι στην Ελλάδα, αλλά για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναμένεται αύριο το μεσημέρι (15:20) στη Θεσσαλονίκη με πτήση της Air Serbia από το Βελιγράδι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα