Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Παπαντωνίου!

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Παπαντωνίου!

Φάνης Παναγιώτου
Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Παπαντωνίου!

bet365

Η Ένωση συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της ερχόμενης σεζόν και ο Νώντας Παπαντωνίου είναι το νέο μέλος της... κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών!.

Η ΑΕΚ επιστρέφει φέτος στη μεγάλη κατηγορία και επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να παρουσιαστεί η Ένωση όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Μετά τον Ντούσαν Σάκοτα αποκτήθηκε και ο Νώντας Παπαντωνίου, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 24χρονο PG, που αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση και ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Ο διεθνής γκαρντ (PG, γενν. το 1990, ύψος 1.91μ.) έχει παίξει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2009-2010 και τα δύο τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει «γεμάτες» σεζόν με το Περιστέρι και τον Κολοσσό Ρόδου. Πέρυσι ο Παπαντωνίου μέτρησε 8.5 πόντους (31.2% στα τρίποντα), 1.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα (26 συμμετοχές στη Basket League) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα στο Μαρούσι και τον Ηλυσιακό.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από τα τέλη Ιουλίου σχετικά με το μέλλον του παίκτη, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στην επιστροφή της «Βασίλισσας» στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως:

Συμφώνησε ο Παπαντωνίου

Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ συμφώνησε πριν από λίγο με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και επιστρέφει στη «Βασίλισσα» έπειτα από 4 χρόνια.

Ο Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί στο Μαρούσι (2007-2009), στην ΑΕΚ (2009-2010), στον Ηλυσιακό (2010-2011), στο Περιστέρι (2011-2013), στον Κολοσσό (2013-2014).

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας 3 επί 3, και υπήρξε συμπαίκτης του Λεωνίδα Κασελάκη στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα