Tέλος η Εθνική για Σπανούλη;

Gazzetta team
Tέλος η Εθνική για Σπανούλη;

bet365

Το μέλλον του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο, ωστόσο υπάρχει θέμα και με την Εθνική ομάδα! Eκτός Εθνικής και ο Στράτος Περπέρογλου...

Μετά το τέλος του 5ου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη για την απώλεια του Πρωταθλήματος. Το μέλλον του Λαρισαίου γκαρντ στην ομάδα του Πειραιά παραμένει αβέβαιο, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση και τα γεγονότα που τον έχουν βάλει σε σκέψεις είναι δύο: α) Οι αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού και β) Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, με χαρακτηριστικό το κομμάτι της διαιτησίας, στο οποίο θεωρεί πως αντιμετωπίζεται με ασέβεια, παρά τα όσα έχει πετύχει και κατακτήσει…

Το δεδομένο είναι πως όσο δεν ξακαθαρίζει το θέμα του Σπανούλη, τόσο θα κάνουν την εμφάνιση τους δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον, όπως εκείνο που εμπλέκει την Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει το θέμα της Εθνικής ομάδας, με τον Βασίλη Σπανούλη να μην αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Ο λόγος που δεν θα βρεθεί ο Kill Bill στα παρκέ της Ισπανίας δεν είναι η… απαγόρευση που έχουν προαναγγείλει οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, αλλά το γεγονός πως όλη τη χρονιά αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται με τενοντίτιδα στο γόνατο. Ο Σπανούλης φαίνεται πως προτιμά να αποθεραπευτεί, προκειμένου να επιστρέψει στο 100% τη νέα σεζόν, κάτι θα τον οδηγήσει εκτός Εθνικής, τουλάχιστον για φέτος.

Για λόγους ξεκούρασης, αλλά και τραυματισμών αναμένεται να μείνει εκτός Εθνικής και ο Στράτος Περπέρογλου, που όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα