Περιφέρεια Ολυμπιακού vs περιφέρεια Παναθηναϊκού (pics)

Περιφέρεια Ολυμπιακού vs περιφέρεια Παναθηναϊκού (pics)
Το gazzetta.gr αναλύει την περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού, στην οποία υπάρχει μόνο ο Διαμαντίδης και τη συγκρίνει με εκείνη του Ολυμπιακού, που έχει τον Σπανούλη σε πολύ μέτρια κατάσταση.

Λένε πως εκείνη που κρίνουν την τύχη των αναμετρήσεων είναι οι… κοντοί και σε μία σειρά Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, όπου στη μία πλευρά υπάρχει ο Δημήτρης Διαμαντίδης και στην άλλη ο Βασίλης Σπανούλης, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Η σειρά των Τελικών βρίσκεται στο 2-2 και αναμφίβολα εκείνος που κάνει τη διαφορά για τους «πράσινους» είναι ο αρχηγός τους! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σημειώνει 13 πόντους και μοιράζει 5.25 ασίστ κατά μέσο όρο στους Τελικούς και η προσφορά του γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, διαβάζοντας τους αριθμούς των υπόλοιπων γκαρντ του Παναθηναϊκού (αναλυτικά στο infographic που ακολουθεί). Κάρι, Μπράμος, Ούκιτς και Ράιτ δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους… Ο 3D όμως είναι εκεί για όλους!

Από την άλλη, ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει καλύτερο support από τον Διαμαντίδη, αφού ο Ματ Λοτζέσκι για παράδειγμα φτάνει τους 9 πόντους κατά μέσο όρο στη σειρά των Τελικών, ωστόσο η απόδοση του ίδιου του «Kill Bill» δεν είναι η αναμενόμενη… Ειδικά στον τελευταίο Τελικό ο Σπανούλης τελείωσε τον αγώνα χωρίς καλάθι εντός πεδιάς.

Αναλυτικά:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα