This is... skoupa!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
This is... skoupa!

bet365

Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι έχουν κέφια στους τελικούς του NBA και ο γερο-Γιοβάισα βλέπει την «σκούπα» να έρχεται μετά από άλλο ένα ματς με μεγάλο σκορ.

Γεια σας φίλοι μου!

Στον τρίτο τελικό κάναμε... θραύση στις προβλέψεις μας, αφού πέρασαν 4 στις 5 επιλογές μας. Μόνο ο Κάρι μας τα χάλασε. Η αλήθεια είναι πως ο γερο-Γιοβάισα ήδη έχει αρχίσει να ονειρεύεται εξωτικές παραλίες, αιθέριες υπάρξεις και αμέτρητα κοκτέιλ. Έχει ανάγκη για ξεκούραση. Βέβαια δεν θα πάω μόνος μου στη θάλασσα.

Ο Κέβιν Ντουράντ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα.... σκουπίσει τον ΛεΜπρόν, ενώ μου ζήτησε να τον περιμένω πριν κλείσω τα εισιτήρια του ταξιδιού στα ελληνικά νησιά. Δεν μπορώ να μην τον πιστέψω. Απόψε (04:00) γίνεται το Game 4 των τελικών. Οι «πολεμιστές» βρίσκονται στο 3-0 και μια ανάσα από τον 2ο τίτλο τους σε μια τριετία. Φίλοι μου ήρθε η ώρα για «σκούπα». Η εικόνα των ομάδων μέχρι τώρα αυτό δείχνει. Δεν νομίζω πως η παρέα του «Βασιλιά» έχει άλλη βενζίνη στο ντεπόζιτο για να διεκδικήσει έστω και μια νίκη. Άρα θα επιλέξω το διπλό του Γκόλντεν Στέιτ με -4.5 που πληρώνει 1.72.

Όσον αφορά το συνολικό σκορ, θεωρώ πως θα πάει για άλλη μια φορά ψηλά. Αυτό έχουν φανερώσει τα τελευταία ματς. Άλλωστε πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν αμέτρητες επιλογές στην επίθεση και διαθέτουν εξαιρετικούς σουτέρ τριών πόντων που μπορούν να το μπουμπουνίσουν ανά πάσα στιγμή. Το over 226.5 με δελεάζει πάρα πολύ και θα ήμουν χαζός αν το αγνοούσα. Το 1.78 έχει την γλύκα του.

Δεν τελειώσαμε ακόμα αλάνια. Ο γερο-Γιοβάισα θέλει να σας κάνει δώρο τα ποτάκια που θα πιείτε απόψε στην βραδινή σας έξοδο, άρα θα συνεχίσει με handicap ημιχρόνου. Φρονώ πως η αρμάδα του Στεφ Κάρι θα μπει φουριόζα στο παιχνίδι για να καθαρίσει την υπόθεση τίτλο και θα προσπαθήσει να πάρει μια διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο. Ο βομβαρδισμός στα τρίποντα δεν θα λείψει ούτε από το Game 4 έτσι θα προτιμήσω το διπλό των Ουόριορς στο ημίχρονο με handicap -3. Ωραίο το 1.90.

Και επειδή μου αρέσει να παίρνω ρίσκα, αυτό θα κάνω και σήμερα. Θα τολμήσω να πω πως οι φιλοξενούμενοι θα είναι καταιγιστικοί και στα δύο ημίχρονα, όπως έχουν κάνει άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι τώρα. Άρα θα στηρίξω την καλοδουλεμένη μηχανή του Στιβ Κερ και θα ποντάρω τα λεφτά μου στην νίκη των «πολεμιστών» και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.30.

Σας αφήνω τώρα για να πάω να ρίξω καμιά βουτιά γιατί έχω πεθάνει από τη ζέστη. Καλή απόλαυση το βράδυ για το Game 4. Καθίστε να δείτε τον Ντουράντ να σηκώνει το πρώτο του πρωτάθλημα.

Ελπίζω να σας οδηγήσω στο ταμείο φίλοι μου. Ο γερο-Γιοβάισα δεν σας απογοητεύει ποτέ.

Η COSMOTE Prepaid Mastercard είναι ο εναλλακτικός, ασφαλής κι εύκολος τρόπος για online, live betting φορτώνοντας παράλληλα με ΜΒ το κινητό του χρήστη. Έτσι, με τη συγκεκριμένη κάρτα, παίζετε και κερδίζετε διπλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα