Ρεκόρ καριέρας ο Ούκιτς!

Gazzetta team
Ρεκόρ καριέρας ο Ούκιτς!

bet365

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς... φλέρταρε με το triple double απέναντι στο Ρέθυμνο ενώ έκανε κι ένα ρεκόρ καριέρας απέναντι στους Κρητικούς!

Συγκεκριμένα, οι 24 πόντοι που σημείωσε ο Κροάτης γκαρντ στη νίκη επί του Ρεθύμνου αποτελούν την καλύτερη επίδοση της καριέρας του στην Basket League!

Τα στατιστικά του ματς ΑΕΚ - Ρέθυμνο, όπως τα παρουσιάζει το esake.gr

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

H ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στην πρώτη της αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Cretan Kings στα πλέι οφ της Basket League. Αυτό ήταν το 200ό παιχνίδι για τους Κρητικούς στη λίγκα, που έχουν δώσει 180 ματς στην κανονική περίοδο (ρεκόρ 88-92) και άλλα 20 για τα πλέι οφ (ρεκόρ 6-14).

- Τις 300 συμμετοχές στην Basket League συμπλήρωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και έγινε μόλις ο 41ος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που φτάνει ή ξεπερνά το συγκεκριμένο αριθμό.

- Ο φόργουορντ της ΑΕΚ με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε έφτασε τα 1.311 στην καριέρα του, προσπέρασε τον Φράνκο Νάκιτς και ανέβηκε στην 20ή θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στη λίγκα!

- Ο Τσιμενέλου Ελονού ξεπέρασε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ στη λίγκα. Ο σέντερ της ΑΕΚ πλέον μετρά 103 αμυντικά ριμπάουντ.

- Ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα -στην τρίτη του σεζόν- έκανε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με τους 24 πόντους που σημείωσε. Επίσης με τις οκτώ ασίστ που μοίρασε -καλύτερη φετινή του επίδοση- ξεπέρασε τις 100 (έχει 104) με τα χρώματα της ΑΕΚ.

- Τους 300 πόντους στη σεζόν ξεπέρασε ο Ντούσαν Σάκοτα. Με τους επτά που σημείωσε κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings έφτασε τους 302 φέτος.

- Νέο ρεκόρ σεζόν δημιούργησε η ΑΕΚ με τα 41 αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψαν οι παίκτες της. Παράλληλα με τα 55 ριμπάουντ ισοφάρισαν την καλύτερη φετινή επίδοση στο πρωτάθλημα (ο Άρης δύο φορές).

- Τα 100 εύστοχα τρίποντα αλλά και τις 100 εύστοχες ελεύθερες βολές στην Basket League συμπλήρωσε ο Τορλίν Φιτζπάτρικ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα