Σπάστα... (infographic)

Σπάστα... (infographic)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σπάστα... (infographic)

bet365

H AEK δεν... βαρέθηκε ν' αστοχεί στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ και το gazzetta.gr παρουσιάζει την χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση της ΑΕΚ έξω από τα 6,75μ.

To βράδυ της Τετάρτης (16/11) η ΑΕΚ σ' έκανε να φωνάζεις: «Όχι, άλλο τρίποντο!». Κι όχι άδικα... η Ένωση επιχείρησε για πρώτη φορά πάνω από 30 τρίποντα στο Champions League και παράλληλα για πρώτη φορά ευστόχησε μόλις σε 7 προσπάθειες έξω από τα 6,75μ.!

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς είχε τον πονοκέφαλο του τραυματισμού του Ράνταλ Φάλκερ, που ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει, και στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ είχε πρόβλημα κάτω από τα καλάθια. Ωστόσο, την πλήγωσε και η περιφέρειά της! Η ΑΕΚ έχασε πολλά ελεύθερα τρίποντα και η μπάλα της έκανε το χατήρι 7 φορές από τις 33 προσπάθειες που πήρε! Με τους Ουίλιαμς (0/5), Ούκιτς (0/4), Βασιλειάδη (0/2), Μιλόσεβιτς (0/1), Χαριτόπουλο (0/1) να μην βρίσκουν στόχο σε καμία προσπάθεια, ενώ τον Σάκοτα να έχει μόλις 1/7 τρίποντα.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έμεινε κάτω από τους 70 πόντους για πρώτη φορά τόσο στα παιχνίδια του Champions League, όσο και σε αυτά της Basket League. Ενώ, για τέταρτη φορά επέτρεψε στην αντίπαλό της να ξεπεράσει τους 60 πόντους σε 12 επίσημες υποχρεώσεις.

Η ΑΕΚ έξω από τα 6,75μ. στο Champions League

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα