Τέλος ο Νίκολας, φεύγει κι ο Σάτο!

Τέλος ο Νίκολας, φεύγει κι ο Σάτο!

Γιάννης Ράμμας
Τέλος ο Νίκολας, φεύγει κι ο Σάτο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε Νίκολας, Σάτο να βρουν ομάδα και ο Αμερικανός βρήκε τον επόμενο σταθμό στο Μιλάνο! Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Αφρικανού! Παραμένουν χωρίς μειώσεις Διαμαντίδης, Μπατίστ. Το gazzetta.gr αναλύει την δύσκολη επόμενη μέρα του τριφυλλιού.

Η περίπτωση του Αντώνη Φώτση φαίνεται πως ήταν απλώς η αρχή. Κι ο Ντρου Νίκολας έκανε τη συνέχεια! Η νέα οικονομική γραμμή που χάραξε για το 2011-2012 η ΚΑΕ είχε επιπτώσεις και στον Αμερικανό γκαρντ, που δε θα συνεχίσει στους «πράσινους».

Ο 30χρονος, που έφτασε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2008, φερόταν να βρίσκεται στη λίστα εκείνων που θα υποστούν μείωση στο συμβόλαιό τους, αλλά η διοίκηση προχώρησε μαζί του ένα βήμα παραπέρα. Έχοντας ζητήσει από τον ίδιο να βρει ομάδα, εμφανίστηκε και πάλι η Αρμάνι Τζινς, που κάλυψε το 1,2 εκατομμύριο ευρώ που θα είχε λαμβάνειν στον τελευταίο χρόνο του και τον πήρε κι αυτόν στο Μιλάνο.

Στην έξοδο κι ο Σάτο!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τέτοια που όσο το δυνατόν φθηνότερα συμβόλαια τόσο το καλύτερο και δε θα πει «όχι» σε όσους φέρουν κι αυτοί προτάσεις. Παίκτες της ομάδος ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ισπανίας και της Τουρκίας κι η πόρτα δύσκολα θα κλείσει.

Επόμενος προς αποχώρηση είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ρομέιν Σάτο. Ο Κεντροαφρικανός φόργουοντ έχει το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα (1,8εκ. ευρώ ετησίως μέχρι το 2013) κι είναι δυσβάσταχτο για τη νέα οικονομική πολιτική. Το όνομά του «έπαιζε» αρχικά για μείωση, η οποία ούτως ή άλλως θα ήταν μεγάλη και δύσκολα θα δεχόταν να παραμείνει.

Οι αγορές της Τουρκίας και της Ρωσίας εμφανίζονται ικανές να καλύψουν το βαρύ συμβόλαιό του και μόλις βρεθεί ομάδα που να καλύψει ολόκληρο ή ένα μέρος του συμβολαίου του, την επόμενη μέρα θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Σε Διαμαντίδη-Μπατίστ τα κλειδιά

Είναι φανερό ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει. Η απόφαση που ελήφθη είναι να παραδοθούν τα κλειδιά στους «παλιούς» Διαμαντίδη-Μπατίστ στους οποίους δεν θα γίνουν μειώσεις. Διαβάστε εδώ τι θα επακολουθήσει...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα