«Ποιο αποχαιρετιστήριο πάρτι;»

«Ποιο αποχαιρετιστήριο πάρτι;»

«Ποιο αποχαιρετιστήριο πάρτι;»

bet365

Η Τζουντ Σισέ μέσω του Τζιμπρίλ έγραψε στο twitter πως ο άντρας της δεν θα κάνει κανένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, επιβεβαιώνοντας το gazzetta.gr! Απλά του ζητήθηκε να παίξει μουσική στη Χαλκίδα.

Αυτό δηλαδή που δήλωσε και χθες ο ιδιοκτήτης του «Gaz», Χάρης Σπύρου στο gazzetta.gr πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα παίξει μόνο μουσική την Παρασκευή στο μαγαζί του και τίποτα άλλο.

Η Τζουντ απορεί πως προέκυψε το... αποχαιρετιστήριο πάρτι μιας και ο σύζυγος της, το μόνο που θα κάνει είναι να ανέβει στα decks: «Γεια σας. Ο σύζυγός μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε ζήτησε να κάνει πάρτι αποχαιρετισμού αυτή την Παρασκευή. Το μόνο που του ζητήθηκε ήταν να παίξει ως DJ», ήταν το πρώτο μήνυμα της στο twitter για να ακολουθήσει αργότερα το άλλο που έγραψε: «Πως προέκυψε αυτή η φημολογία, είναι πραγματικά αδιανόητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα