Την Δευτέρα το πρώτο... τζάμπολ!

Την Δευτέρα το πρώτο... τζάμπολ!
Με... τριήμερη καθυστέρηση θα αρχίσουν οι Τελικοί της Α1, αφού, όπως αποφασίστηκε, το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 21/5 παρουσία φιλάθλων στο ΣΕΦ. Προειδοποίησε ο Πάνος Μπιτσαξής.

Κανονικά και με κόσμο! Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή των Τελικών της Α1. Ή τουλάχιστον όση πια απ' την έννοιά του μπορεί να εμπεριέχει η λέξη «κανονικά», αφού ήδη η φετινή σειρά έχει αμαυρωθεί απ' την επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο της αποστολής του Παναθηναϊκού και τον τραυματισμό των Περπέρογλου και Σμιθ (17/5).

Έπειτα πολύωρη συζήτηση παρουσία των εμπλεκομένων φορέων, ο γ.γ.Α., Πάνος Μπιτσαξής, ενημέρωσε για την απόφαση έναρξη των Τελικών από Δευτέρα (21/5) μέχρι και το αργότερο Σάββατο (2/6, εδώ το πρόγραμμα), αφήνοντας ανοιχτές τις θύρες σε Σ.Ε.Φ. κι Ο.Α.Κ.Α., με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ευχήθηκε όλα να πάνε καλά, αλλά... προειδοποίησε τις ομάδες με διακοπή αναμέτρησης κι εκκένωση γηπέδου μέχρι κι οριστική διακοπή της σειράς (διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του).

Λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει ένας μικρός χαμός, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αφού πρώτα ενημέρωσαν τους αρμόδιους φορείς για τις θέσεις τους, να αντιδρούν στο αίτημα του γ.γ.Α. να αποχωρήσουν απ' την αίθουσα σύσκεψης, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ενημέρωσε για τι μέλλει γενέσθαι.

Διαβάστε εδώ τι είπε εν εξάλλω ο Θανάσης Γιαννακόπουλος (μεγαλομέτοχος ΚΑΕ Παναθηναϊκός) κι εδώ τι ακολούθησε διά στόματος Γιώργου Σκινδήλια (Αντιπρόεδρος ΚΑΕ Ολυμπιακός).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα