Με ευρωπαϊκή αύρα η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ expo 21 στην Αθήνα

Gazzetta team
Με ευρωπαϊκή αύρα η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ expo 21 στην Αθήνα
Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ expo 21 «κλείδωσε» για το διάστημα μεταξύ 23 έως 31 Οκτωβρίου του επόμενου χρόνου στο υπερσύγχρονο Metropolitan expo, ενώ θα είναι πλήρως αναβαθμισμένη και οι διοργανωτές της εκτιμούν ότι θα την επισκεφθούν πάνω από 120.000 άτομα.

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για την AUTOΚΙΝΗΣΗ expo 2021. Όπως ανακοινώθηκε, η σημαντικότερη Διεθνής έκθεση αυτοκινήτου στην ευρύτερη περιοχή μας πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, Metropolitan expo.

Η AUTOΚΙΝΗΣΗ expo 2021 φιλοδοξεί να αποτελέσει μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που θα πρωταγωνιστήσει για τα επόμενα χρόνια στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και όχι μόνο, φιλοδοξώντας να φιλοξενήσει πάνω από 120.000 επισκέπτες και αναγάγοντας την Αθήνα σε ένα future innovative hub των οχημάτων και των μετακινήσεων. Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, χιλιάδες λάτρεις του αυτοκινήτου και φυσικά επαγγελματίες επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική avant- garde εμπειρία, το πρόγραμμα της οποίας θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα και σε επόμενες ανακοινώσεις.

Στόχος των διοργανωτών, είναι η πλήρης αναβάθμιση της έκθεσης και η προσαρμογή της στα σύγχρονα δεδομένα. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, οικολογική μετακίνηση, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και μια ολιστική προσέγγιση της μετακίνησης θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών ενοτήτων που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της AUTOΚΙΝΗΣΗ expo 2021.

Ο υπερσύγχρονος χώρος που θα φιλοξενηθεί το γεγονός αποτελεί ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά κέντρα της Ευρώπης που φιλοξενεί διεθνείς εκθέσεις με απόλυτη επιτυχία. Ετσι θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εταιρειών του κλάδου με την εγκατάσταση λειτουργικών θεματικών περιπτέρων ενώ θα παρέχεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα στοχευμένων φυσικών συναντήσεων ώστε να διευρύνουν το φάσμα των συνεργασιών τους. Στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης σχεδιάζεται η παράλληλη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου με διακεκριμένους ομιλητές καθώς επίσης και η διεξαγωγή ημερίδων - παρουσιάσεων σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Η μετακίνηση ως βασική θεματική του φουτουριστικού ρεύματος των αρχών του 20ου αιώνα, η εξέλιξή της, η προοπτική της στο μέλλον, η σύνδεσή της με την οικονομία, την οικολογία αλλά και την αυτοπραγμάτωση, αποτελούν έμπνευση και πάθος για την ομάδα της AUTOΚΙΝΗΣΗ expo, η οποία υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους των τεσσάρων τροχών.

Πολύ σύντομα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πλήρη αναβάθμιση της Έκθεσης Αυτοκινήτου στην Αθήνα με στόχο την απόλυτη επιτυχία του θεσμού σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!