50 χρόνια Yamaha στην Ελλάδα (vid)

Γιώργος Βαρίνος
50 χρόνια Yamaha στην Ελλάδα (vid)
Η Yamaha γιόρτασε την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Kος. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος Kος. Πάρης Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Σωτήρης Χατζίκος, υποδέχθηκαν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου εκπροσώπους της Διοίκησης της Yamaha από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημοσιογράφους, Επίσημους Συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων, συνεργάτες και φίλους που ξεπέρασαν τα 500 άτομα, σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Υamaha στην Ελλάδα.

Ο Kος. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, απήυθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Yasuhiro Shimizu, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.


Από τη Διοίκηση της Yamaha στο εξωτερικό συμμετείχαν οι κ.κ. Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd. και ο κ. Eric De Seynes, President & CEO της Yamaha Motor Europe.