«Κόντρα» Μυστικών Υπηρεσιών και Τραμπ λόγω Harley-Davidson!

Gazzetta team
«Κόντρα» Μυστικών Υπηρεσιών και Τραμπ λόγω Harley-Davidson!
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν συμμερίζονται τις αμφιλεγόμενες απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ για μποϋκοτάζ των δημοφιλών μοτοσυκλετών.

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να υποστήριξε το μποϋκοτάζ των Harley-Davidson, μετά την απόφαση της εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών να μεταφέρει μέρος της παραγωγής της στο εξωτερικό, αλλά οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν φαίνεται να συντάσσονται μαζί του.

ΑΕΚ - Πανιώνιος! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Όπως ανέφερε αρχικά η Roll Call, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δημοσιεύτηκε ένα σημείωμα των Μυστικών Υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει δηλώσεις από αντιπροσώπους μοτοσικλετών για μια Harley «με αξεσουάρ αστυνομικού εξοπλισμού».

Να σημειωθεί ότι η διαμάχη μεταξύ του Τραμπ και της Harley προέρχεται από τους δασμούς που επέβαλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τον ευρωπαϊκό χάλυβα και το αλουμίνιο, τα οποία προκάλεσαν επιπλέον κόστος σε σύνολο αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των μοτοσυκλετών Harley-Davidson.

Σε απάντηση, η εταιρεία δήλωσε ότι θα μεταφέρει την παραγωγή στο εξωτερικό για τα Hogs που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά, προκειμένου να «διατηρήσει μια βιώσιμη επιχείρηση» εκεί. Επομένως, το μποϋκοτάρισμα των μηχανών Harley στις Η.Π.Α. θα επηρέαζε μόνο τα Hogs.

Όπως και με πολλές άλλες εταιρικές αποφάσεις, η κίνηση της Harley και η επακόλουθη οργή του Τραμπ προκάλεσαν μια αντίδραση που χωρίστηκε μεταξύ εκείνων που είδαν την απόφαση της εταιρείας ως μη πατριωτική και εκείνων που εναντιώθηκαν στον πρόεδρο σημειώνοντας πως δεν μπορεί να υπαγορεύει πού η εταιρεία πρέπει και δεν πρέπει να κάνει τα προϊόντα της.

«Πολλοί ιδιοκτήτες @harleydavidson σκοπεύουν να μποϊκοτάρουν την εταιρεία αν η κατασκευή γίνεται στο εξωτερικό». Έγραψε ο Τραμπ στο twitter τον Αύγουστο. «Οι περισσότερες άλλες εταιρείες έρχονται προς την κατεύθυνση μας, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνιστών της Harley, μια πολύ κακή κίνηση! Οι ΗΠΑ θα έχουν σύντομα ισότιμους όρους ανταγωνισμού ή και καλύτερους» συμπλήρωσε.

Ο Τραμπ άλλωστε δεν σταμάτησε εκεί. Επιθυμεί η Apple να παράγει τα iPhones στις Η.Π.Α. αντί για την Κίνα, και το ίδιο συμβαίνει και με τη Ford και το Focus Active, παρόλο που η Ford εξήγησε ότι η κίνηση δεν θα είχε κανένα οικονομικό νόημα.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες, οι οποίες προστατεύουν πολιτικούς όπως ο Τραμπ, με σχετική δήλωση στο CNN τόνισαν ότι οι τεχνικοί τους έχουν ήδη εκπαιδευτεί στις Harleys και τα sidecars τους έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε αυτές. «Η αγορά από μία άλλη εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών θα ήταν επομένως πολύ πιο ακριβή», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!