CFMOTO 800MT: Έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα (pics & vid)

Νίκος Γιαννούλας
CFMOTO 800MT: Έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα (pics & vid)
Το μεσαίου κυβισμού adventure μοντέλο της CFMOTO θα διαθέτει τον ισχυρό κινητήρα από το KTM 790 και ποιοτικά περιφερειακά σε προσιτή τιμή.

Η CFMOTO έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες εικόνες της νέας της μοτοσικλέτας, ενός μεσαίου κυβισμού Adventure με την ονομασία 800ΜΤ. Το 800MT θα αυξήσει τη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της μάρκας προς τα επάνω, καθώς σήμερα σε αυτή περιλαμβάνονται μοτοσικλέτες δρόμου και adventure έως τα 650 κ.εκ.

Η CFMOTO έγινε γνωστή στην Ευρώπη κυρίως από τις ATV, SSV και UTV τετράτροχες μοτοσικλέτες, σύντομα όμως παρουσίασε μια πολύ προσεγμένη, αισθητική και ποιοτικά, γκάμα μικρών και μικρομεσαίων μοτοσικλετών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πλέον, με το 800MT η εταιρεία φαίνεται ότι αποφάσισε να παίξει με τα «μεγάλα παιδιά», δηλαδή με τις καθιερωμένες ιαπωνικές και ευρωπαϊκές μάρκες, οι οποίες έχουν μεγάλη γκάμα μεσαίων adventure μοτοσικλετών.

Οι επίσημες εικόνες της νέα 800MT δείχνουν μια μοτοσικλέτα ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητικά, ενώ ατού αποτελεί ο κινητήρα της KTM, που σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την ίδια τη CFMOTO, θα αποδίδει περίπου 95 ίππους.

Από τις εικόνες είναι προφανές ότι η μοτοσικλέτα διαθέτει πληρέστατο εξοπλισμό και ποιοτικά περιφερειακά, όπως ένα μεταβλητής διατομής ψαλίδι αλουμινίου, ακτινωτές ζάντες, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, πρόσθετα φώτα LED, δυνατότητα τοποθέτησης τριών βαλιτσών, κεντρικό σταντ και μια μεγάλη, άνετη, δύο επιπέδων σέλα για τουριστική χρήση.

Σύμφωνα με την πολιτική τιμών της CFMOTO, η νέα 800ΜΤ αναμένεται να αποτελεί μια από τις πλέον συμφέρουσες αγορές στην κατηγορία της, με πολύ υψηλό value for money.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!