Η Hyundai «αγριεύει» το Tucson με την έκδοση N-Line (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Hyundai «αγριεύει» το Tucson με την έκδοση N-Line (pics)
Το νέο Hyundai Tucson είναι έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό σε σχεδιασμό, για όσους όμως θέλουν κάτι ακόμη περισσότερο, η κορεάτικη μάρκα έχει την «απάντηση».

Πρόσφατα η Hyundai μας έδειξε τις N-Line εκδόσεις που γνωρίζουν ήδη μεγάλη επιτυχία και τονίζουν τον χαρακτήρα των μοντέλων της. Το νέο i10, το i30 είναι ήδη διαθέσιμα ως N-Line και η δουλειά που έχουν κάνει οι σχεδιαστές είναι εξαιρετική καθώς δίνουν μια πιο σπορ αύρα στις απλές εκδοχές των μοντέλων. Το νέο Tucson με το σχεδιασμό που έχει μπορεί να ξεχωρίζει ήδη, η Hyundai όμως θα δώσει και την επιλογή των N-Line εκδόσεων.

Σε αυτές συναντάμε μια ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα με μαύρα διακοσμητικά, διπλή απόληξη της εξάτμισης, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με αποκλειστική σχεδίαση που ξεχωρίζει και ένα νέο γκρι χρώμα που βλέπουμε και στις φωτογραφίες, το οποίο συνδυάζεται με μαύρη οροφή.

Μέσα αμέσως παρατηρούμε τις κόκκινες ραφές στα καθίσματα, τις ειδικές επενδύσεις με δόσεις alcantara, αλουμινένια διακοσμητικά, πεντάλ αλουμινίου και μαύρο ουρανό. Η Hyundai διευκρινίζει ότι οι αλλαγές που έχουν γίνει αφορά μόνο την εμφάνιση του μοντέλου και όχι την ισχύ του ή το στήσιμό του. Διατίθεται πάντως και μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση στον προαιρετικό εξοπλισμό, αν κάποιος θελήσει το κάτι παραπάνω από την οδική συμπεριφορά του Tucson.

Οι κινητήρες με τους οποίους θα συνδυάζεται η έκδοση N-Line έχουν απόδοση από 150 μέχρι και 265 ίππους. Ο τετρακύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας 1.6 T-GDI είναι η βάση σε όλες τις περιπτώσεις και από εκεί έχουμε να κάνουμε με διάφορες υβριδικές εκδοχές. Ο «σκέτος» κινητήρας χωρίς υβριδικό σύστημα αποδίδει 150 ίππους. Με ήπια υβριδικό σύστημα των 48V έχουμε είτε 150 ίππους, είτε 180 ίππους και σε υβριδική εκδοχή (αυτοφορτιζόμενη) έχουμε 230 ίππους. Ο T-GDI των 1.6 λίτρων συνδυάζεται και σε Plug-In Hybrid έκδοση όπου η απόδοση του συστήματος κίνησης αγγίζει τους 265 ίππους (βενζινοκινητήρας και ηλεκτροκινητήρας μαζί).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!