Hλεκτρίζει το νέο επαγγελματικό Van Peugeot e-Boxer

Gazzetta team
Hλεκτρίζει το νέο επαγγελματικό Van Peugeot e-Boxer
Το νέο, 100% ηλεκτρικό Peugeot e-Boxer δελεάζει τους επαγγελματίες με αυτονομία έως 340 χλμ. και έναν μεγάλο όγκο φόρτωσης, που φτάνει ανάλογα με την έκδοση τα 17 κυβικά μέτρα, ενώ διατίθεται σε 4 διαφορετικά μήκη και 3 διαφορετικά ύψη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των σχεδόν 274.000 μονάδων επαγγελματικών οχημάτων που πουλήθηκαν το 2019, η PEUGEOT ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθετική της στρατηγική στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της, προσθέτοντας καινούργιες λύσεις στα πλαίσια του καθολικού εξηλεκτρισμού της γκάμας της.

Επιπλέον του Νέου PEUGEOT e-Expert, η PEUGEOT είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το Νέο PEUGEOT e-BOXER, μία 100% ηλεκτρική έκδοση η οποία ενισχύει τη «δύναμη της επιλογής» που αποτελεί την κύρια φιλοσοφία της μάρκας.
Επενδύοντας στην, εδώ και πολλά χρόνια, εμπορική του επιτυχία, με πάνω από 1.250.000 μονάδες να έχουν παραχθεί και πουληθεί σε 110 χώρες, από το λανσάρισμά του το 1994, το PEUGEOT Boxer προσφέρει μία νέα σειρά ηλεκτροκίνητων vans.

Το PEUGEOT e-BOXER διαθέτει :
2 επίπεδα αυτονομίας φθάνοντας μέχρι τα 340χλμ. βάσει του πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP (σε διαδικασία πιστοποίησης),
2 τύπους μπαταριών, με ισχύ 37 και 70 kWh,
4 μήκη και 3 ύψη,
Ωφέλιμο φορτίο έως1.890 kg (ανάλογα με την έκδοση),
Όγκο χώρου φόρτωσης, ίδιο με την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, έως και 17 μ³.

Χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό σε θέματα υπηρεσιών, ευκολίας διαμόρφωσης ή ειδικών διασκευών, για τους επαγγελματίες, το νέο PEUGEOT e-BOXER εξασφαλίζει παράλληλα και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα αστικά κέντρα.
Όλα τα εγγενή ποιοτικά χαρακτηριστικά του PEUGEOT Boxer, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, τώρα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η αγορά των Vans
Η αγορά των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων στην Ευρώπη αγγίζει τις 550.000 μονάδες ανά χρόνο, με το PEUGEOT BOXER να αυξάνει κάθε χρόνο το μερίδιό του. Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραγωγή της σημερινής έκδοσης του PEUGEOT Boxer, που λανσαρίστηκε το 2014, ξεπέρασε τις 400.000 μονάδες.
Πρόσφατα αναβαθμισμένο με προδιαγραφές Euro6 και γκάμα προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες χρήσεις των επαγγελματιών, το PEUGEOT BOXER προσφέρεται πλέον και σε 100% ηλεκτροκίνητη έκδοση με την ονομασία PEUGEOT e-BOXER.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το 80% σχεδόν των οδηγών ενός επαγγελματικού οχήματος διανύει κατά μέσο όρο λιγότερα από 200χλμ. ημερησίως, μία ηλεκτρική έκδοση του PEUGEOT Boxer θα ήταν μία προφανής επιλογή. Σε αυτό το σκεπτικό, έρχεται να προστεθεί και το γεγονός της ολοένα αυξανόμενης επιβολής περιορισμών σε ότι αφορά την κυκλοφορία στο κέντρο των πόλεων, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο των 100% ηλεκτρικών οχημάτων. Εμείς φροντίσαμε να διατηρήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα του PEUGEOT Boxer, προσφέροντας παράλληλα και ένα όχημα μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Το PEUGEOT e-BOXER έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε πελάτη : τεχνίτες (οικοδομή, υδραυλικές & ηλεκτρικές εγκαταστάσεις...), σαν αληθινός συνεργάτης σε καθημερινή βάση, εταιρείες που ενδιαφέρονται για το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα (παραδόσεις αγαθών...), οργανισμοί (νοσοκομεία, δήμοι, κλπ.) που αναζητούν ένα όχημα μηδενικών ρύπων για μεταφορά εξοπλισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!