ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
H Cupra στο πρωτάθλημα εκτός δρόμου Εxtreme E με ηλεκτρικά SUV

H Cupra στο πρωτάθλημα εκτός δρόμου Εxtreme E με ηλεκτρικά SUV

H Cupra στο πρωτάθλημα εκτός δρόμου Εxtreme E με ηλεκτρικά SUV

Eγκαίνια για το πρώτο ευρωπαϊκό Cupra Garage στο Αμβούργο, όπου παρουσιάστηκε και το αγωνιστικό αυτοκίνητο της εργοστασιακής ομάδας η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα εκτός δρόμου Εxtreme E για ηλεκτρικά SUV.

H CUPRA γίνεται η πρώτη μάρκα αυτοκινήτων που θα συμμετάσχει στη νέα διοργάνωση off-road με ηλεκτρικά SUV, που από τις αρχές του 2021 θα ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CUPRA, Γουέιν Γκρίφιθς και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της SEAT, δρ. Βέρνερ Τιτς, παρουσίασαν το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας, συνοδευόμενοι απο τους Alejandro Agag, ιδρυτή και CEO του Extreme E και Hans-Jürgen Abt, managing partner της ABT Sportsline. Τα στελέχη επιβεβαίωσαν επίσης τη συμμετοχή του CUPRA ψηφιακού πρεσβευτή και πρωταθλητή Rally Cross και DTM, Ματίας Εκστρομ, ως έναν από τους οδηγούς της ομάδας για την πρώτη αγωνιστική σεζόν του Extreme E. Το Πρωτάθλημα Extreme E έχει σαφή προσανατολισμό στο ζήτημα των ίσων ευκαιριών, γι αυτό κάθε ομάδα θα πρέπει να διαθέτει έναν άντρα και μία γυναίκα οδηγό.

Η CUPRA γιόρτασε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου CUPRA Garage στην Ευρώπη, στην πόλη του Αμβούργου, το οποίο προστίθεται στα 105 συνολικά σημεία πώλησης της μάρκας σε όλη τη χώρα: «Η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη αγορά της CUPRA, όπου πουλήσαμε περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα το τελευταίο έτος και τώρα επιστρέφουμε στη διψήφια ανάπτυξη. Το άνοιγμα του πρώτου CUPRA Garage στην Ευρώπη συμπληρώνει τους 247 CUPRA Specialists σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύει ένα επιπλέον βήμα στη στρατηγική του συστήματος διανομής προκειμένου να γίνουμε μια παγκόσμια μάρκα», εξήγησε ο Γκρίφιθς.

Το CUPRA Garage στο Αμβούργο είναι η δεύτερη αποκλειστική αντιπροσώπευση της μάρκας παγκοσμίως, μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Πόλη του Μεξικού πέρυσι. Με τοποθεσία στα αστικά περίχωρα της γερμανικής πόλης, αυτό το κτίριο των 340 τετραγωνικών μέτρων, έχει ανακαινιστεί σε έναν σύγχρονο χώρο εμπνευσμένο από ένα γκαράζ και είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη μάρκα.

Το CUPRA Garage στο Αμβούργο χωρίζεται σε έναν εκθεσιακό χώρο με χωρητικότητα πέντε εκθεμάτων και ένα aftersales workshop. Το κατάστημα στελεχώνεται από μια ομάδα δύο CUPRA Masters και ενός διευθυντή πωλήσεων και είναι εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα ψηφιακά εργαλεία, όπως ένας χώρος εικονικής πραγματικότητας όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τα επερχόμενα μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, το CUPRA Garage διαθέτει ποικιλία από αγωνιστικά προϊόντα και lifestyle αξεσουάρ. Η CUPRA έχει επίσης δημιουργήσει έναν χώρο με άμεση πρόσβαση στο δρόμο για παραδόσεις καινούργιων αυτοκινήτων και test drives.