Εισβάλει στην κατηγορία Scrambler η Daytona με το G125

Γιώργος Βαρίνος
Εισβάλει στην κατηγορία Scrambler η Daytona με το G125
H επέλαση των μοντέλων Daytona συνεχίζεται με νέα μοντέλα και σε άλλες κατηγορίες. Το Daytona Must 125 αποκτά και τιμ μέιτ στην κατηγορία Scrambler το ολοκαίνουργιο Daytona G125.

Με μοντέρνα και εμπνευσμένη vintage σχεδίαση, η G125 είναι γεμάτη καμπύλες, με βασικό στοιχείο τη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου των 20 λίτρων. Η κατασκευή της εντυπωσιακή, καθώς τα retro χαρακτηριστικά όπως οι στρόγγυλοι καθρέπτες τοποθετημένοι στη θέση των αντίβαρων τιμονιού και το στρογγυλό φανάρι μπροστά, παντρεύονται με την τεχνολογία. Σύγχρονη εικόνα προσδίδουν το ανεστραμμένο πιρούνι, τα οπίσθια φωτιστικά που έρχονται σαν σε συνέχεια των χειρολαβών του συνεπιβάτη, το χαρακτηριστικό ψαλίδι αλουμινίου, η θύρα USB, ο full LED φωτισμός και η μεγάλη ψηφιακή LCD οθόνη. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις πλαϊνές προστατευτικές μπάρες καθώς και στη σχεδίαση του τελικού της εξάτμισης που τοποθετείται ακριβώς μετά την έξοδο του κινητήρα.

Κινητήρας

Πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας, κινητήρα 125κ.εκ..υγρόψυκτο, 4 βάλβιδο, με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, διπλή χαρτογράφηση ECO/SPORT, τροφοδοσία EFI από τη BOSCH και ιπποδύναμη που αγγίζει τους 15 ίππους με μέγιστη ροπή τα 16 Nm και σχέση συμπίεσης στο 12.5:1. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με συμπλέκτη ολίσθησης για ελαφριά αίσθηση της μανέτας και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας κατά τη πέδηση.
Το σύστημα πέδησης διαθέτει δύο μεγάλα δισκόφρενα πίσω/εμπρός και σύστημα ABS της BOSCH. Κοινό είναι και το σύστημα αναρτήσεων με το ανεστραμμένο πιρούνι και τη monoshock ανάρτηση πίσω. Το ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο είναι ασύμμετρο, υιοθετώντας ένα σχήμα “τόξου” στη δεξιά πλευρά προσφέροντας χώρο στο κοντό τελικό της εξάτμισης.

Με τρομερή τιμή 2.595€, θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!