ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αυστηρά για εκατομμυριούχους τo Nissan GT-R50 (pics)

Αυστηρά για εκατομμυριούχους τo Nissan GT-R50 (pics)

Αυστηρά για εκατομμυριούχους τo Nissan GT-R50 (pics)

Το συλλεκτικό μοντέλο θα κατασκευαστεί συνολικά μόνον 50 φορές, αποδίδει 720 ίππους και οι τιμές του φτάνουν με πλήρη εξοπλισμό έως και τα 1,2 εκατ. ευρώ!

Αν σας περισσεύει ένα ποσό γύρω στο 1.000.000 ευρώ και θέλετε κάτι πραγματικά σπάνιο, το Nissan GT-R50 περιμένει την παραγγελία σας στο www.GT-R50.nissan  και στο ειδικό e-mail της Italdesign, aporta.gtr50@italdesign.com

Η ιαπωνική εταιρεία, σε συνεργασία με το αγωνιστικό της τμήμα Nismo και τη γνωστή ιταλικά καροσερία Italdesign, δημιούργησαν ένα αισθητικό και μηχανολογικό «κόσμημα» το οποίο απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν απλά να έχουν ένα supercar, αλλά να το οδηγούν. Βασισμένο στο τελευταίο Nissan GT-R Nismo, αποτελεί το ορόσημο για την επέτειο των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign.

Οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2020 και θα ολοκληρωθούν ένα έτος αργότερα, το 2021. Για την κίνηση καθενός GT-R50 από την Italdesign, “φροντίζει” o συναρμολογημένος στο χέρι κινητήρας V638RETT V6 3.8 λίτρων, που για την περίσταση έχει τροποποιηθεί ειδικά από την Nismo και αποδίδει 720 ίππους με  780 Nm ροπής.

Όπως και σε κάθε GT-R η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, ενώ το κιβώτιο είναι αυτόματο διπλού συμπλέκτη με έξι σχέσεις, ειδικά ενισχυμένο για την περίσταση. Η ανάρτηση είναι ενεργητική, της Bilstein, με τα αμορτισέρ να ρυθμίζονται ηλεκτρονικά σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με το πρόγραμμα.

Κάθε αγοραστής GT-R50 έχει τη δυνατότητα, σε άμεση επικοινωνία με την Italdesign, να δημιουργεί ένα εντελώς προσωπικό μοντέλο όσον αφορά στα χρώματα του αμαξώματος, στα υλικά του εσωτερικού, στον εξοπλισμό αλλά και σε δεκάδες άλλα στοιχεία. Με αυτό τον τρόπο είναι μάλλον απίθανο να βρεθούν δύο ίδια GT-R50 μετά το τέλος της παραγωγής τους. Αρκεί, φυσικά, να βρεθούν οι 50 με το 1.000.000 ευρώ ανά χείρας, που μπορεί να φτάσει με τον κατάλληλο εξοπλισμό ακόμη και τα 1,2 εκατ.