Εξέλιξη και επανάσταση με το νέο Renault Clio

Γιώργος Βαρίνος
Εξέλιξη και επανάσταση με το νέο Renault Clio
Το καλύτερο Clio όλων των εποχών είναι γεγονός και , έχοντας εντυπωσιακή εμφάνιση, επαναστατικό εσωτερικό, κορυφαίες τεχνολογίες ασφαλείας και δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Anακαλύψτε το νέο Renault Clio. Ολοκαίνουριο αλλά και τόσο εμφατικά Clio. Επαναστατικό εσωτερικά, με κορυφαία ποιότητα υλικών, μεγάλους χώρους, προηγμένα μηχανικά μέρη, κορυφαία συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και σύγχρονα συστήματα πολυμέσων με μοναδικές δυνατότητες διασύνδεσης.

Κομψό όπως Clio
Η 4η γενιά του Renault Clio αγαπήθηκε πολύ για την αισθητική της και έτσι η εντελώς νέα 5η ακολουθεί την ίδια φόρμα, με μικρές διαφοροποιήσεις που εκσυγχρονίζουν και φρεσκάρουν την εικόνα. Οι πιο ορατές από αυτές είναι τα νέα φωτιστικά σώματα full led εμπρός και πίσω, οι νέοι προφυλακτήρες, οι μεγαλύτεροι και πιο εντυπωσιακοί τροχοί και τα χαμηλά τοποθετημένα και πιο διακριτικά προστατευτικά των θυρών. Το ολοκαίνουριο πλαίσιο του Clio (CMF-Β) μπορεί να υποστηρίζει τόσο την ηλεκτροκίνηση, όσο και τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Προηγμένο και συνδεδεμένο όσο ποτέ άλλοτε
Πλησιάζοντας το νέο Clio με την κάρτα hands free, σας ειδοποιεί ανάβοντας τα φώτα και ανοίγοντας τους καθρέφτες του ότι ξεκλείδωσε και είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ωστόσο την πρώτη φορά –και όχι μόνο- που θα έρθει κάποιος σε επαφή με το...

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!