Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα! (vid & pics)

Gazzetta team
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα! (vid & pics)
Το δημοφιλές SUV της Toyota έφτασε αισίως στην πέμπτη γενιά του, με εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη και «φορτωμένο» με μπόλικη τεχνολογία.

Η Toyota διάλεξε την έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει τη νέα γενιά του RAV4, ενός μοντέλου που βρίσκεται για πολλά χρόνια στην γκάμα της μάρκας. Βασίζεται στο πλαίσιο TNGA (Toyota New Global Architecture) και χάρη σε αυτό οι χώροι στο εσωτερικό έχουν μεγαλώσει αρκετά, λόγω της καλύτερης εκμετάλλευσης των διαστάσεων.

Θα διατίθεται με κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων και με υβριδικό σύστημα κίνησης 2.5 λίτρων, όμως ακόμη η Toyota δεν έχει ανακοινώσει τιμές ιπποδυνάμεων. Αμφότερες, θα μπορούν να συνδυαστούν με τετρακίνηση. Η εξωτερική εμφάνιση του νέου RAV4, μπορούμε να δούμε πως έχει αλλάξει εντελώς από την σημερινή του γενιά.

Περισσότερες ακμές και δυναμικές γραμμές του δίνουν ένα σπορ ύφος και παράλληλα, αποπνέει μια διακριτική πολυτέλεια. Στο πίσω μέρος τα LED φωτιστικά σώματα κλέβουν την παράσταση και εμπρός, η μεγάλη κυψελωτή μάσκα, μαζί με την σχεδίαση του προφυλακτήρα, τραβούν περισσότερο το μάτι.

Μέσα στην καμπίνα η εικόνα είναι τυπική για Toyota. Η μεγάλη οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας προβάλλει τις ενδείξεις του συστήματος πολυμέσων και παρακάτω, βρίσκονται τα χειριστήρια του κλιματισμού. Ο πίνακας οργάνων δείχνει μεγάλος και ευανάγνωστος, όμως περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις της Toyota για να μάθουμε περισσότερα για τον εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης. Μέχρι τότε, γνωρίζουμε ότι το νέο RAV4 θα έρθει στις ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!