Aπό τη Suzuki τo ιδανικό τζιπάκι για το Survivor (pics & vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Aπό τη Suzuki τo ιδανικό τζιπάκι για το Survivor (pics & vid)
H Suzuki παρουσιάζει με το ηλεκτροκίνητο e-Survivor το όχημα εκτός δρόμου της επόμενης ημέρας, που ενθουσιάζει με το φουτουριστικό ντιζάιν του και τις πρωτοποριακές του ιδέες.

Mικρό, διασκεδαστικό και ανθεκτικό. Σε αυτό το τρίπτυχο βασίζεται το πειραματικό όχημα εκτός δρόμου Suzuki e-Survivor, που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στο Σαλόνι Tokio Motor Show. Το τζιπάκι της Suzuki είναι ηλεκτροκίνητο και διαθέτει από έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο σε κάθε του τροχό, ενώ εντυπωσιάζει με τη μεγάλη απόσταση του αμαξώματός του από το οδόστρωμα.

Ο σχεδιασμός του έγινε με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευελιξία, γιαυτό οι πρόβολοι είναι εξαιρετικά κοντοί και δόθηκε έμφαση στην σωστή κατανομή βάρους, ενώ τα φουσκωτά φτερά τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του e-Survivor.

Οι ρίζες του φουτουριστικού μοντέλου, που διαθέτει μεταξύ άλλων και σκαλοπάτια για ευκολότερη πρόσβαση στο εσωτερικό του, βρίσκονται σε κλασικά μοντέλα εκτός δρόμου της Suzuki, όπως τα Vitara, Jimny και X-90. Όλα αυτά σε συνδυασμό με υπερμοντέρνα στοιχεία, όπως για παράδειγμα η μεγάλη ψηφιακή οθόνη στο πίσω μέρος του αμαξώματος για την προβολή μηνυμάτων.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό, αν θα μετεξελιχθεί το Suzuki e-Survivor σε μοντέλο παραγωγής, το σκαλωτό πλαίσιο, η στιβαρή κατασκευή και η απουσία αυτόνομων τεχνολογιών αφήνουν το παράθυρο ανοιχτό στην πιθανότητα να το δούμε να κυκλοφορεί στο μέλλον σε δημόσιους δρόμους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!