Ετοιμάζουν βαλίτσες οι πιτσιρικάδες της Cosmosrally Kart Academy

Gazzetta team
Ετοιμάζουν βαλίτσες οι πιτσιρικάδες της Cosmosrally Kart Academy
H πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω στα μηχανοκίνητα αθλήματα και στα πρωταθλήματά τους, οπότε η ομάδα καρτ των πιτσιρικάδων της Ακαδημίας Cosmosrally άλλαξε τον προγραμματισμό της για τους αγώνες της στο εξωτερικό.

Έπειτα από τις αλλαγές των αγωνιστικών προγραμμάτων παγκοσμίως, η Cosmosrally Kart Academy αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα της, σε σχέση με τους θεσμούς-στόχους, που η ομάδα είχε θέσει για το 2020 και ανακοινώνει το νέο της αγωνιστικό πρόγραμμα για το εξωτερικό. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με άλλους αγώνες επί ελληνικού εδάφους, μόλις ανακοινωθεί και εδώ κάτι επίσημο για το εθνικό μας πρωτάθλημα.

Αρχικά προβλέπεται η συμμετοχή της Cosmosrally Kart Academy στους εξής αγώνες, οι περισσότεροι από τους οποίους διοργανώνονται εκτός Ελλάδας:

1) 4-5/7: Kyustendil (1ος γύρος Εθν. Πρωταθλ. Βουλγαρίας)


2) 16-19/7: Trinec (2ος γύρος CEE Rotax)


3) 25-26/7: Haskovo (2ος γύρος Εθν. Πρωταθλ. Βουλγαρίας)


4) 12-13/9: Θεσσαλονίκη (Rally ΔΕΘ)


5) 3-4/10: Kyustendil (4ος γύρος Εθν. Πρωτ. Βουλγαρίας)


6) 14-17/10: Lonato (Rok Super Final)


7) 5-8/11: Σέρρες (5ος+6ος γύρος Εθν. Πρωτ. Βουλγαρίας)

Η ιδέα και υλοποίηση της πρώτης ακαδημίας καρτ λοιπόν είναι γεγονός και στην Cosmosrally Kart Academy το παιδί από την ηλικία των 5 περίπου ετών μπορεί να μάθει τα μυστικά της οδήγησης (αγωνιστικής ή μη), της κυκλοφοριακής αγωγής, του υγιούς ανταγωνισμού , της άμιλλας, της συνεργατικότητας, της επικοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το παιδί εκτός από την οδήγηση, θα αποκτήσει και καλή φυσική κατάσταση που απαιτείται στους αγώνες μέσω και άλλων μαθημάτων και ασκήσεων που περιλαμβάνει η ακαδημία.

Στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

Energy Corse / Cosmosrally Kart
Γεωργικής Σχολής 128
55 535 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 231 041 9520
e-Mail: [email protected]
http://www.cosmosrally.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!