Διαβάστε το καλοκαιρινό inMotion 66 με την πιο πλούσια και δροσερή ύλη

Γιώργος Βαρίνος
Διαβάστε το καλοκαιρινό inMotion 66 με την πιο πλούσια και δροσερή ύλη
Όπως κάθε τεύχος του inMotion έτσι και το τεύχος Ιουνίου διαβάζεται εύκολα παντού, από τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή και σας ενημερώνει με άποψη για όλα τα νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Η πιο ευχάριστη συνήθεια ενημέρωσης για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, το περιοδικό inMotion, ήρθε και πάλι στο μηνιαίο του ραντεβού. Με πληρέστατη ύλη, άποψη και αναλυτικές δοκιμές, το διαβάζετε πανεύκολα χωρίς να χρειάζεται να ασχολείστε με download και άλλες χρονοβόρες ενέργειες στην παραλία, στη βόλτα ή στο σπίτι.

Χαρακτηριστικό του νέου τεύχους είναι η πληθώρα των καινούριων SUV, στα οποία όλοι δείχνουμε μια ιδιαίτερη έλξη, ενώ δεν λείπουν τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα, με τα οποία θα ασχολούμαστε όλο και περισσότερο.

Μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά το best seller SUV στην Ευρώπη, το νέο Renault Captur και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το στόλο των δοκιμών μας.

Ακριβώς όπως και το DS 7 Crossback E-Tense 4X4, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα δείγματα plug in υβριδικής τεχνολογίας.

Το νέο Ford Kuga το οδηγήσαμε στη “συμβατική” του εκδοχή με τον κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων σύντομα όμως αναμένεται και ως plug in υβριδικό.

Το VW Tiguan, το τρίτο κατά σειρά μεγέθους SUV της VW, αποτελεί πρότυπο στην κατηγορία του ειδικά με τον κινητήρα βενζίνης Tsi 1.5 των 150 ίππων και το κιβώτιο DSG.

Εκπλαγήκαμε από τη βασική έκδοση του ήπια υβριδικού Ford Puma, η οποία είναι εξαιρετικά αποδοτική και ισορροπημένη.

Ένα από τα πιο σπορ SUV της B κατηγορίας, το Fiat 500 X, απέκτησε το χαρακτηρισμό... Sport, που όπως διαπιστώσαμε του ταιριάζει γάντι.

Ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, όπως αυτό για τα μοντέλα της Hyundai που την εδραίωσαν στην ευρωπαϊκή αγορά και για τα 6 μελλοντικά μοντέλα χωρίς... μέλλον, θα σας ενημερώσουν ευχάριστα.

Στο μέτωπο των δύο τροχών, ένα μεγάλο αφιέρωμα με τις πιο συναρπαστικές μικρές και μεσαίες μοτοσικλέτες θα σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς.

Τέλος η οδήγηση της Kawasaki Versys 650, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα.

Απολαύστε κάθε διαδρομή με ασφάλεια, τηρείτε τις αποστάσεις και ενημερωθείτε μέσα από το inMotion 66 για κάθε νέο αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Διαβάστε το Τεύχος 66 εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!