Αποκάλυψη για την ηλεκτροκίνητη BMW iX3 (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αποκάλυψη για την ηλεκτροκίνητη BMW iX3 (pics)
Οι φωτογραφίες της ηλεκτρικής BMW X3 κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του γερμανικού μοντέλου, ο οποίος είναι αρκετά κοντά σε αυτόν της X3.

Η BMW μετά από χρόνια κυκλοφορίας της X3, βγάζει την ηλεκτρική εκδοχή της η οποία θα ονομάζεται iX3. Το λανσάρισμά της έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο έτος, όμως οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Από αυτές βλέπουμε ότι το ηλεκτρικό μοντέλο βρίσκεται αρκετά κοντά σε σχεδιασμό με την X3 τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος.

Βασική διαφορά είναι η γρίλια εμπρός που αποτελεί και το χαρακτηριστικό γνώρισμα των πιο σύγχρονων BMW και οι τροχοί με τον ιδιαίτερο, αεροδυναμικό σχεδιασμό. Γνωρίζουμε ήδη ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 286 ίππους και 400 Nm ροπής και θα κινεί τον πίσω άξονα. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 74 kWh και θα εξασφαλίζει αυτονομία περίπου στα 440 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, ενώ θα διατίθεται και σύστημα ταχυφόρτισης προκειμένου η διαδικασία να ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είμαστε ακόμη σε αναμονή. Επίσης, άγνωστο παραμένει αν θα διατεθεί και σε άλλες εκδόσεις ισχύος ή αν θα υπάρξει επιλογή για τετρακίνηση. Για τις απαντήσεις, περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη από τη BMW, η οποία θα γίνει μέσα στο τρέχον έτος! Να τονίσουμε ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν μέσω Instagram, από τον λογαριασμό scott26.unofficial και έχουν πολύ καλή ευκρίνεια, κάτι που δεν συναντάται συχνά σε αντίστοιχες «διαρροές».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!